Obavijesti

Sport

Komentari 47

Jedini klub kojeg ne voli: Zašto Ronaldo ne može smisliti Romu?

Jedini klub kojeg ne voli: Zašto Ronaldo ne može smisliti Romu?

Susreo se s ogromnim brojem klubova, od kojih su mu neki bili draži, neki malo manje, ali nijedan mu nije bio trn u oku kao Roma. Pa zašto je Ronaldo rekao da nikad neće mijenjati dres s igračem 'vučice'?

VIDEO

Mali je broj klubova na vrhunskoj razini protiv kojih Cristiano Ronaldo nije zaigrao. I zaista, tijekom karijere je igrajući za Sporting, Manchester United, Real Madrid i Juventus odigrao 866 službenih utakmica te na terenu proveo više od 70 tisuća minuta.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo u Splitu

Pokretanje videa...

Cristiano Ronaldo u Splitu 01:36

Preračunato, Ronaldo je na travnjaku u karijeri u službenim utakmicama (izuzev nacionalne vrste) proveo skoro 50 punih dana!

Susreo se s ogromnim brojem klubova, od kojih su mu neki bili draži, neki malo manje, ali nijedan mu nije bio trn u oku kao Roma. U karijeri je imao velikih rivaliteta, od Liverpoola u dresu Manchester Uniteda preko Barcelone dok je igrao za Real... Ali 'vučica' mu se prije 14 godina toliko zamjerila da je dao obećanje kojeg se drži do dana današnjeg.

Serie A - Juventus v Udinese

Te 2006. godine Manchester United je ukupnim rezultatom 8-3 razbio Romu u četvrtfinalu Lige prvaka s tim da bi Rimljani najradije da se uzvratni sudar na Old Traffordu nikad nije dogodio. 'Crveni vragovi' prestali su zabijati kada su došli do brojke sedam (7-1), a Ronaldo je te večeri postigao dva gola.

Bio je to onaj nezaustavljivi Ronaldo pod vodstvom Alexa Fergusona, tu večer toliko dobar da su mu pojedini nogometaši Rome zaprijetili.

Soccer - Barclays Premier League - Manchester United v Stoke City - Old Trafford

- Pitali su me da prekinem nakon što smo zabili za 6-0, a jedan od igrača me molio i da prestanem driblati - rekao je Ronaldo pa otkrio zašto mu je Roma najmrskiji klub s kojim je igrao:

- Neki drugi su prijetili da će me ozlijediti. Roma? Ne postoji igrač s kojim bih ikada zamijenio dres.

ITALIAN SERIE LEAGUE A 20/21 SOCCER MATCH: AS ROMA vs FC JUVENTUS, ROME, ITALY - 27 SEPTEMBER 2020

Portugalac će uskoro po broju postignutih golova postati najbolji strijelac u povijesti nogometa te preteći Josefa Bicana, Austrijanca koji je igrao za češke i austrijske klubove, a karijeru je završio 1955. godine.

A gdje se tu nalazi Roma? U silini golova koje je zabio, Rimljanima je utrpao devet komada uz dvije asistencije u 11 utakmica. Ronaldo je uvijek posebno motiviran kada su oni u pitanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba