Obavijesti

Sport

Komentari 13

Jedvaj kao Drogba! Zabio u Bundesligi nakon tri godine

Jedvaj kao Drogba! Zabio u Bundesligi nakon tri godine
2

Augsburg je u 16. kolu Bundeslige pobijedio Fortunu Düsseldorf 3-0, a strijelac je bio i naš Tin Jedvaj koji je u 61. minuti glavom zakucao za vodstvo od 2-0...

VIDEO

Sjajni Tin Jedvaj preporodio se otkad je stigao u Augsburg. U Bayer Leverkusenu je, kao i u Hrvatskoj, više igrao beka nego stopera, a u Augsburgu su ga napokon stavili na njegovu prirodnu poziciju. Znali smo da je odličan stoper, a sada je pokazao da zna i zabijati.

Pokretanje videa...

Mix zona nakon Gruzije (2-1) 23:59

Njegov Augsburg pobijedio je 3-0 Fortunu Düsseldorf u 16. kolu Bundeslige, a naš reprezentativac zabio je za 2-0 u 61. minuti. Max je ubacio iz kornera, a Jedvaj je loptu dočekao na prvoj stativi i u Drogbinom stilu u padu pogodio prvi kut za veliko slavlje. Preostala dva gola zabio je Philipp Max.

Ovo mu je prvijenac za Augsburg, a posljednji gol u Bundesligi zabio je 2016. godine u dresu Bayera kada je žrtva bio Wolfsburg! Od tada je za klub iz Leverkusena zabijao još dvaput, u Kupu i Europskoj ligi.

Soccer 1. Bundesliga / FC Cologne - FC Augsburg 1: 1.

Tin je u Augsburg stigao na ljeto na posudbu u potražnji za minutama i to je apsolutno dobio. U kratkom razdoblju postao je standardan član prve momčadi. Nastupio je u 15 utakmica, većinu prvih 11 i skoro svaku je odradio svih 90 minuta... Došao je kako bi učvrstio svoje mjesto u reprezentaciji za Euro 2020. i u tome je definitivno uspio.

Hoffenheim stigao do pobjede

Andrej Kramarić odigrao je svih 90 minuta za Hoffenheim koji je sa 2-0 (0-0) kao gost svladao Union u Berlinu golovima Beboua u 56. i Baumgartnera u 90. minuti. Hoffenheim je osmi sa 24 boda, dok je Union 11. sa 20 bodova.

U derbiju kola Borussia Dortmund i RB Leipzig su igrali 3-3 (2-0). Domaći su poveli 2-0 golovima Weigla (23) i Brandta (34), gosti su početkom nastavka poravnali s dva gola Wernera (47, 53), novu prednost Borussiji osigurao je Sancho (55), da bi konačnih 3-3 postavio Schick (77).

RB Leipzig je vodeći sa 34 boda, tri više od druge Borussije Moenchengladbach, a četiri više od treće Borussije Dortmund.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića