Obavijesti

Sport

Komentari 91

Jeličić: Caktaš igra kao Baka, Brbiću zabraniti mikrofone...

Jeličić: Caktaš igra kao Baka, Brbiću zabraniti mikrofone...
5

Joško Jeličić u HRT-ovoj emisiji komentirao je derbi Dinama i Hajduka, pohvalio je Caktaša i gostujućeg trenera, ali imao je i packu za predsjednika splitske momčadi

VIDEO

Joško Jeličić, čijim su stručnim analizama na HRT-u oduševljeni i zatvorenici u Remetincu i kojima će uskoro predavati na zamolbu voditelja sportske sekcije zatvora, komentirao je derbi Dinama i Hajduka. 

"Modri" su zabili za 2-1 pobjedu u sudačkoj nadoknadi. Konačno smo imali pravi derbi, a Hajduk itekako može žaliti. Splićani su odigrali sjajnu utakmicu i da su pobijedili, ne bi bilo nezasluženo. "Bili" su na trenutke dominirali, a Dinamo je spašavao sjajni Eduardo na golu. Jedan igrač posebno se istaknuo. 

Mijo Caktaš za veznjake Dinama bio je kao brzi vlak. Zoran Mamić bio je oduševljen igrom Hajdukovog veznjaka, kao i Joško Jeličić.

- Još od Bake Sliškovića nisam vidio da netko igra na Maksimiru na takvom nivou. Caktaš igra na reprezentativnom nivou. Njegovo otvaranje, ulaženje u šanse... Sigurno je to i Ante Čačić vidio. Mijo je najbolji Hajdukov igrač - rekao je Joško Jeličić, koji je pohvalio i Damira Burića.

- Najbolji trener u Hrvatskoj. Iz igrača koje ima izvlači najbolje. To mogu zaključiti nakon trećeg derbija - rekao je Jeličić. 

"Brbić ne smije trubiti o suđenju"

Ante Vučemilović Šimunović nije bio dobar. Podijelio je čak šest kartona Hajduku. Ukazivat ćemo na pogreške dokle god postoje. Želim da se pogleda snimka i da se vidi zbog čega su sve moji igrači dobivali žute kartone, ponovno se žalio na suđenje predsjednik Hajduka Marin Brbić.

- Brbiću treba zabraniti mikrofon. On bi trebao brinuti o brojkama, a ne da trubi o suđenju i igri. Skreće pozornost s učinka igrača - dodao je Joško Jeličić.

Oko sokolovo: Sudac je nepotrebno isključio Jeffersona.

Mateo Beusan komentirao je suđenje Vučemilovića na derbiju. U emisiji na HRT-u Beusan je rekao kako je problematičan drugi žuti karton Jeffersonu.

- Može se razgovarati o prekršaju, ali drugi žuti karton je bio nepotreban. Nadoknada je regularna, ali sudac nije imao ujednačen kriterij kod kartona. No Vučemilović će na kraju dobiti pozitivnu ocjenu - smatra Beusan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti