Obavijesti

Sport

Komentari 9

'Joanna je satima plakala kraj mene u bolnici, dirnula me je'

'Joanna je satima plakala kraj mene u bolnici, dirnula me je'
1

Obje su borkinje potom umjesto na medijsku konferenciju otišle u bolnicu. I ondje - ležale jedna do druge. Bilo je emotivno, ali zbog jezične barijre nisu uspjele puno razgovarati

VIDEO

Bila je to najbolja ženska MMA borba u povijesti, barem su je tako prozivali navijači i stručnjaci. Kineskinje Weila Zhang (30) i i Poljakinje Joanne Jędrzejczyk (32) na UFC-u 248 u Nevadi prošlog vikenda spektakl o kojem se i dalje priča.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:33

Zhang je podijeljenom odlukom sudaca nakon pet iscrpljujućih rundi prvi put obranila naslov u slamka kategoriji iz koje su obje borkinje izašle potpuno razbijene, pogotovo Joanna koja je imala ogroman hematom na glavi. Obje su borkinje potom umjesto na medijsku konferenciju otišle u bolnicu. I ondje - ležale jedna do druge.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Plakala je satima. Bila sam tužna i htjela sam je utješiti, ali zbog jezične barijere jedino sam mogla reći: "Dobar posao! Bila si dobra. Ti si vrlo dobra". No, onda bi ona nastavila plakati i pokrivati glavu - javila se Zhang opisavši trenutke iz bolnice.

- Znam da u nekim stvarima prije borbe nije pokazivala poštovanje, ali bila sam vrlo tužna zbog nje. Pričala sam s njom, a ona mi je na odlasku rekla nešto što me dirnulo, da nastavim s obranama pojasa i da će me gledati. Postajat će sve teže i teže'. Umalo sam i ja zaplakala.

Zbog svih zadobivenih ozljeda u borbi Jędrzejczyk je dobila suspenziju do 5. srpnja i ne smije primiti nikakav udarac do 22. travnja premda se oporavlja, ali morat će na operaciju sljedećeg tjedna.

- Otok na glavi splašnjava. UFC se stvarno na lijep način pobrinuo za mene. U ponedjeljak sam se sastala s liječnikom i sve je u redu. Idući ponedjeljak ću morati odraditi manju operaciju u Poljskoj. Ona će biti napravljena na mom uhu, a odradit će je najbolji plasični kirurzi u ovom poslu.

Usporene snimke borbe Zhang i Joanne možete pogledati OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener