Obavijesti

Sport

Komentari 13

Joanna nakon prebijanja ipak bez posljedica: Nema ozljeda!

Joanna nakon prebijanja ipak bez posljedica: Nema ozljeda!
1

Joanna Jedrzejczyk (32) izgubila je u borbi za pojas slamka kategorije u UFC-u protiv Kineskinje Weili Zhang (30), a nakon borbe imala je veliki hematom na čelu. No, iako je izgledalo ružno, ozljeda nije ozbiljnija

VIDEO

Vidite ovu oteklinu? Osjetila sam to. Odradila je sjajan posao. Nešto je nedostajalo, ali osjetila sam sve udarce, od treće runde mi je počelo smetati, osjetila sam kako oteklina postaje sve veća, glava mi je pulsirala... Ali sve je u redu. Čestitam prvakinji. Sretna sam što sam odradila dobru borbu, rekla je poljska borkinja Joanna Jedrzejczyk (32) nakon poraza od Weili Zhang (30), dok joj je na čelu bio ogroman hematom kojeg je tu i tamo prekrivala poljskom zastavom.

Bio je to jedan od najboljih, ako ne i najbolji, ženski meč u povijesti UFC-a. Pet rundi 'rata' rezultiralo je izranjavanim licima na obje strane. Omalena Zhang slovi za jednu od žešćih udaračica u slamka kategoriji, a mnogo je čistih udaraca odsjelo na licu Poljakinje. Kao Rocky u najboljim danima čelom je blokirala brojne udarce, ali očito je čelo Sylvestera Stallonea moglo sve bolje amortizirati, dok je Joanna, kako su isticali komentatori, izgledala kao da ima umetke iz serije Star Trek.

- Bila sam spremna na sve i svašta, obje smo pružile paklenu predstavu. Ponosna sam na sebe i tim, naporno smo radili - rekla je Joanna i dodala kako se još planira boriti i napadati titulu jer se osjeća kao prvakinja.

Suci su podijeljenom odlukom odlučili kako prvakinja ipak ostaje Weili Zhang, a nakon meča obje su borkinje prevezene u bolnicu kako bi se utvrdila ozbiljnost njihovih ozljeda.

Nismo u mogućnosti objaviti video borbe zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video iz borbe možete pogledati OVDJE.

Kakva borba! Weili promijenila osobni opis protivnici u UFC-u!
Kakva borba! Weili promijenila  osobni opis protivnici u UFC-u!

- Upravo smo se vratili iz bolnice. Weili je u svojoj sobi i odmara. Nema ozbiljnijih ozljeda i dobro je raspoložena - napisao je na Instagramu menadžer prvakinje Brian Butler, dok je novinar Ariel Helwani na Twitteru objavio kako ni Poljakinja nije ozbiljnije ozlijeđena.

- Joanna Jedrzejczyk je, prema riječima njezinog tima, puštena iz bolnice. Kako su rekli, bez značajnijih ozljeda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače