Obavijesti

Sport

Komentari 1

Jokić ubacio 37, Sunsi ne staju

Jokić ubacio 37, Sunsi ne staju

Važnu pobjedu prema nastupu u play-inu upisao je New Orleans koji je u gostima svladao Portland 117-107 uz 25 poena CJ McCalluma, donedavnog igrača Trail Blazersa

VIDEO

Vrlo važnu pobjedu propustili su upisati košarkaši San Antonija koji se bore za deseto mjesto Zapadne konferencije, posljednje koje vodi u play-in.

Na domaćem parketu San Antonio je poražen od Memphisa 111-112 čime je stao niz Spursa od četiri pobjede, ali se zato serija Memphisa povećala na aktualnih šest pobjeda.

Dvije i pol minute prije kraja Memphis je imao sigurnih 112-105, ali je domaći sastav uspio završnicu učiniti itekako uzbudljivom te došao i u priliku za slavlje. No, dvije sekunde prije kraja, kod 111-112 Johnson je promašio za pobjedu San Antonija koji je sada 11. na Zapadu s omjerom 31-45, dok su deseti LA Lakers koji imaju 31-44. Pobjedom tako nije nagrađena ni odlična partija Dejounte Murrayja, najboljeg igrača San Antonija, koji je ubacio 33 poena (6-9 za tri poena), a imao je i 13 skokova.

Devetu pobjedu u nizu upisao je Phoenix koji je, u derbiju Zapada, svladao Golden State u gostima 107-103. Za pravi derbi nedostajao je kod domaćina, dakako, ozlijeđeni Stephen Curry.

Svi igrači iz Phoenixove petorke zabili su dvoznamenkasti broj koševa, a izdvojimo 16 poena i 16 skokova Deandre Aytona, po 22 poena Devina Bookera i Mikala Bridgesa, dok je Chris Paul ubacio 15 koševa uz osam asistencija. Na drugoj strani sjajnu je partiju odradio Jordan Poole s 38 koševa, devet skokova i sedam asistencija.

Golden State sada ima omjer 48-29 kao i Dallas koji je u gostima pobijedio Charlotte 120-112. Utakmicu je na stranu Dallasa okrenuo Luka Dončić koji je u drugom poluvremenu zabio 22 poena od ukupno 35. Tome je još dodao 13 asistencija i devet skokova.

U naletu je i Denver koji je na ljestvici Zapada iza spomenutog dvojca (Golden State i Dallas) te ima dvije pobjede manje. U noći sa srijede na četvrtak Denver je pobijedio Indianu 125-118 uz kormilarenje Nikole Jokića na parketu. Premda je izgubio sedam lopti Jokić je dvoboj završio s 37 poena, 13 skokova i devet dodavanja, a imao je i sjajan šut 15-19.

Iako je nedavno Miami bio u mini-krizi brzo se od toga oporavio, a ovaj put je ostvario veliku pobjedu kod Bostona od 106-98 čime je napravio novi mali korak prema prvom mjestu Istočne konferencije. Miami je utakmicu prelomio u zadnjoj četvrtini, u kojoj je napravio +12, a prvi strijelci gostiju su bili Jimmy Butler (24) i Kyle Lowry (23), dok je Bam Adebayo dodao 17 uz 12 skokova i osam asistencija.

Važnu pobjedu prema nastupu u play-inu upisao je New Orleans koji je u gostima svladao Portland 117-107 uz 25 poena CJ McCalluma, donedavnog igrača Trail Blazersa, dok je opet sjajan bio Trae Young koji je vodio Atlantu do slavlja kod Oklahoma Cityja 136-118. Young je ubacio 41 poen, a imao je i osam asistencija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem