Obavijesti

Sport

Komentari 6

Jones slomio palac, ali Sonnen ipak nije 'preživio' niti 1. rundu

Jones slomio palac, ali Sonnen ipak nije 'preživio' niti 1. rundu
1

Jon je sve u dvorani u New Jerseyu iznenadio, odlučio je dobiti Sonnena njegovim stilom, klinčem i hrvanjem. Borba je bila gotova nakon četiri i pol minute dominacije

VIDEO

Prilično očekivano, nakon samo 4 minute i 33 sekunde, Jon Jones obranio je pojas u poluteškoj kategoriji (do 93 kg). Iako je bila borba za naslov i mogla je potrajati i 25 minuta, Chael Sonnen nije 'preživio' niti 1. rundu. Vrlo je solidan borac, ali Jones je druga dimenzija. Samo se potvrdilo da je Sonnen priliku za napad na titulu dobio 'jezikom', a ne zaslugama u oktogonu.

Jones je sve u dvorani u New Jerseyu iznenadio, odlučio je pobijediti protivnika njegovim stilom, klinčem i hrvanjem. Triput ga je rušio, a pred kraj runde stjerao uz kavez, pogodio nogom u prsa u stilu Andersona Silve, a onda ga 'završio' brutalnim udarcima i laktovima. Sudac nije imao izbora.

- Motivirao me - započeo je priču Jones u mikrofon nakon borbe, a onda shvatio da je za vrijeme borbe slomio nožni palac, koji je izgledao kao da se odvojio od stopala. 

Posjeli su ga, ali je uspio izreći još par rečenica dok ga je liječnik pregledavao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sjajan je protivnik, imali smo 'dramu' za vrijeme vođenja The Ultimate Fightera, a htio sam ga pobijediti njegovom taktikom. Pričao je da će me nathrvati.

Jonu je to bila šesta obrana naslova, a Chaelu, čini se, oproštajna borba.

- Sjajan je, moćan i nemam problema s prekidom suca. Kad je krenuo u završnicu, nije stajao, mislio sam da sam dobro, ali jednostavno je bolji borac. Bio sam iznenađen njegovom snagom i veličinom, mislio sam da imam više 'toga' u sebi. Razmislit ću što ću, neću se ostati boriti, ako nemam šanse za titulu, a mislim da sam sve svoje prilike 'prokockao' - rekao je Sonnen, koji se i dvaput borio sa Silvom.

Od ostalih borbi večeri treba izdvojiti nokaut 'debeljka' Nelsona nad Kongom nakon samo dvije minute, pobjede Davisa nad Magalhaesom, Bispinga nad Belcherom, te iznenađujući poraz Millera od Healyja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi