Obavijesti

Sport

Komentari 4

Jordan od prodaje Messijevih dresova zaradio šest mil. eura

Jordan od prodaje Messijevih dresova zaradio šest mil. eura

Nike proizvodi PSG-ove dresove s Jordanovim brendom Air Jordan, a prema ugovoru koji je kompanija sklopila s klubom slavni košarkaš ima pravo na pet posto zarade od prodaje dresova

VIDEO

I dok jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Michael Jordan (58), uživa na odmoru na jadranskoj obali, njegova riznica svakodnevno se puni zaradom od prodaje dresova s Messijevim imenom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Jordan u Splitu

Pokretanje videa...

Jordan Split VIDEO

Air Jordan pod okriljem Nikea glavni je partner pariške momčadi tako da umirovljeni američki košarkaš zadovoljno trlja ruke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jordan zarađuje pet posto od ukupne zarade, a PSG je do sada zaradio oko 120 milijuna eura otkako je Messi potpisao za francuskog velikana što bi značilo da je Jordan pospremio u džep šest milijuna eura.

Di ćeš, Jordane?! Brzo je otišao iz Splita i usidrio se sjevernije
Di ćeš, Jordane?! Brzo je otišao iz Splita i usidrio se sjevernije

Nakon što je Messi službeno postao igrač PSG-a, Parižani su u prodaju pustili 150.000 dresova koji su se rasprodali u samo sedam minuta. U idućih 20-ak minuta navijači diljem svijeta ispraznili su skladište i pokupovali još 100.000 dresova.

Prodaja Messijevih dresova vrlo je brzo postala nešto što se događa na dnevnoj bazi, a do sada su ih prodali u vrijednosti od 120 milijuna eura od čega PSG dobiva deset posto. 

Michael Jordan stigao u Split

Dres se na službenoj stranici pariškog kluba prodavao za 158 eura, a oni koji su uz Messijevo prezime i broj 30 uključivali i službene 'patcheve' na rukavima prodavali su se za 165 eura. 

Potražnja je toliko velika da Parižani rade i prekovremeno kako bi navijači mogli uživati u skupocjenom plavom ili bijelom komadu koji krasi ime nove zvijezde kluba. 

U službenim dućanima PSG-a dresovi su još uvijek dostupni, a Marca navodi kako se na licu mjesta prodaju za oko 115 eura.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu