Sport

Komentari 0

Još jedan Sahiti na Šubićevcu

Još jedan Sahiti na Šubićevcu

Mislim da sam pratio sve utakmice Šibenika. Lijep je osjećaj što ćemo nakon pet godina opet igrati zajedno, kaže Suad Sahiti, novi nogometaš Šibenika, koji stiže iz mostarskog Zrinjskog

Nakon Emira Sahitija (22), u dresu nogometnog prvoligaša Šibenika drmat će i njegov brat Suad (26), koji je u četvrtak predstavljen na Šubićevcu. Stigao je kao slobodan igrač nakon raskida ugovora s mostarskim Zrinjskim. Najčešće igra kao desno krilo.

Emir i Suad nakon pet godina zaigrat će u istom klubu. Tad su bili u Rabotničkom iz Skoplja. Osim toga, Suad je igrao za poljsku Wislu Plock, bugarski Septemvri, grčku Larisu i albanski Skenderbeu.

- Jako je lijep osjećaj. Pričao sam sa sportskim direktorom Bulatom i sve smo završili na obostrano zadovoljstvo. Redovito sam pratio HNL, pogotovo Šibenik zbog brata. Mislim da sam pogledao sve utakmice i znam što se traži od mene. Dat ću sve od sebe da ostvarimo što bolje rezultate - rekao je stariji Sahiti.

Nosit će dres s brojem 77, a debi bi mogao dočekati u petak, na gostovanju kod Istre. Šibenik je ugodno iznenađenje prvenstva s 26 bodova i drži šesto mjesto, Istra je posljednja s 14.

Najčitaniji članci