Obavijesti

Sport

Komentari 0

Jug AO pobijedio u Budimpešti, došli do šeste pobjede u skupini

Jug AO pobijedio u Budimpešti, došli do šeste pobjede u skupini

Dubrovački klub time je došao do šeste pobjede, a odličnu utakmicu za Jug AO odigrao je Stylianos Argyropolouos koji je zabio šest golova. Tri je dodao Papanastasiou, a po dva Benić i Kakaris

U ogledu devetog kola skupine B Lige prvaka, vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja su svladali u gostima OSC Budapest 15-10 (3-2, 4-3, 4-1, 4-4).

Pokretanje videa ...

Vaterpolisti Juga odbili ući u bazen s igračima Solarisa jer nisu testirani na koronu 02:43

Dubrovački klub time je upisao šestu pobjedu u skupini te se i dalje nalazi na trećem mjestu ljestvice. Jug AO ima 18 bodova, odnosno, tri manje od Pro Recca i Marseillea koji imaju i utakmicu manje. Talijanska i francuska momčad do sada su u skupini upisali po sedam pobjeda i samo jedan poraz.

Hrvatska momčad od starta je imala prednost protiv OSC Budapest, sastava koji je četvrti na ljestvici skupine B. No, pravi odmak Jug AO je napravio u trećoj četvrtini kada je sa 7-5 pobjegao na 10-5, a potom je održavao prednost od četiri i pet pogodaka sve do kraja.

Dubrovnik: LEN Liga prvaka, Jug - Pro Recco

Odličnu je utakmicu za Jug AO odigrao Stylianos Argyropolouos koji je postigao šest pogodaka. Tri je dodao Papanastasiou, a po dva Benić i Kakaris.

U srijedu, u sklopu devetog kola skupine A, Jadran u Splitu igra protiv FTC-a iz Budimpešte.