Obavijesti

Sport

Komentari 117

Presretni Modrić: Kad smo ovakvi, opasni smo za sve!

Presretni Modrić: Kad smo ovakvi, opasni smo za sve!

Nagrada za igrača utakmice? Znači mi ovo. Izbornikova je odluka kad ću početi. Moje je da doprinesem momčadi. Želim da budemo ovakvi ili bolji, kazao je Nikola Vlašić

VIDEO

Nakon Engleske i Češke znali smo da to nije prava Hrvatska. Da to nisu oni 'vatreni' iz Rusije koji su grizli na svaku loptu, bili strah i trepet za svakog protivnika. Čekali smo ih i dočekali. I to u najvažnijem trenutku.

Hrvatska je u sjajnom susretu pobijedila Škotsku (3-1) i prošla u osminu finala europskog prvenstva! Bila je to briljantna predstava naše reprezentacije od prve do posljednje minute. Bila je to ona hrabra, moćna i čvrsta Hrvatska koju smo čekali cijeli turnir.

Luka Modrić bio je fantastičan, dirigirao je našom igrom uz Brozovića i Kovačića. I zato je bilo toliko lijepo vidjeti lice našeg nasmijanog kapetana nakon utakmice.

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Škotska

- Sretni smo jer smo odigrali veliku utakmicu i prošli u drugi krug. Nismo bili zadovoljni igrama u prve dvije utakmice i znali smo da možemo bolje. S ovakvom igrom i da nismo pobijedili, izašli bismo uzdignute glave. Kada ovako igramo, opasni smo za svakoga. Sretni smo, idemo se odmoriti i idemo dalje - kazao je Modrić za HRT.

Hrvatska je povela golom Nikole Vlašića u 17. minuti, no dok su u završnici prvog dijela naši igrači u glavama već bili na predahu, Škoti su nas šokirali. U 43. minuti je McGregor smanjio na 1-1.

Bili smo pod pritiskom u drugom dijelu, Škoti su se zgusnuli i bilo ih je teško probiti. No, kad nije išlo drugačije, Modrić je morao iz svog šešira izvaditi malo svoje magije. Spektakularno je pogodio rašlje vanjskim djelom kopačke i povisio na 2-1. Bilo je to iz njegovog nogometnog priručnika, potez koji mogu napraviti rijetki majstori.

Perišić je u 77. minuti sjajnim skokom okrunio Lukinu asistenciju i postavio konačnih 3-1.

Euro 2020 - Group D - Croatia v Scotland

- Znači mi puno ovaj gol, ali znači mi više igra momčadi od početka do kraja. Sretan sam što je moj gol pomogao, ali najvažnije je da je ekipa pobijedila - kazao je Modrić.

Zlatko Dalić je tražio nova rješenja za ovu utakmicu i apsolutno pogodio. Po prvi put na ovome Euru mjesto u prvih 11 dobio je Nikola Vlašić. I bio je maestralan. Zabio je gol, razigravao, prijetio, borio se sa čvrstim Škotima. I zasluženo ponio nagradu najboljeg igrača utakmice. 

- Odlično smo ušli u utakmicu, kontrolirali tempo. Možda nas je taj gol za 1-1 poremetio, ali stvarno smo vidjeli da možemo, da držimo tempo i da će se dogoditi to što se dogodilo. Nagrada za igrača utakmice? Znači mi ovo. Izbornikova je odluka kad ću početi. Moje je da doprinesem momčadi. Želim da budemo ovakvi ili bolji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao