Obavijesti

Sport

Komentari 20

Juniori Dinama prošli Rumunje i ušli u drugo kolo Lige prvaka!

Juniori Dinama prošli Rumunje i ušli u drugo kolo Lige prvaka!
4

Zagrepčani sada čekaju boljeg iz susreta Astane i Vllaznije (igra se u srijedu), prvi susret završio je pobjedom Kazahstanaca 3-1, a utakmice 2. kola na rasporedu su 7. i 28. studenog 2018. godine

VIDEO

Juniorska momčad Dinama preskočila je prvu prepreku u Uefinoj Ligi mladih, modri su i u uzvratu bili bolji (2-0) od rumunjskog Viitorula. Mlade nade modrih povele su poslije autogola Lece, dok je pobjedu hrvatskog predstavnika u završnim minutama potvrdio Ćuže. Dinamo se tako s dvije pobjede (prva utakmica završila 1-0) plasirao u 2. kolo ovog natjecanja. U modrim redovima najviše su se dopali Marin i Baturina, odlične partije još pružili Gjira i Ćuže, a siguran je na vratima bio Horkaš.

Zagrepčani sada čekaju boljeg iz susreta Astane i Vllaznije (igra se u srijedu), prvi susret završio je pobjedom Kazahstanaca 3-1, a utakmice 2. kola na rasporedu su 7. i 28. studenog 2018. godine. Viitorul nije u Maksimir stigao sa svim raspoloživim snagama, tako da njihov trener Vasile Manaila na raspolaganju nije imao dva igrača (Tudor Baluta i Denis Dragus) rođena 1999. godine koji su već debitirali i za rumunjsku A reprezentaciju.

Dinamo je odlično otvorio uzvratni dvoboj, mlade nade modrih već su u prvom dijelu stvorile nekoliko ozbiljnih situacija pred vratima gostiju. Zagrepčani su igrali brzo i okomito, Rumunji nisu imali puno rješenja za razigranog domaćina. Na prvi gol se čekalo do 26. minute, Mikulić je prizemno ubacio s lijeve strane, a gostujući kapetan Leca zatresao vlastitu mrežu...

I drugi je dio protekao u dominaciji modrih nogometaša, iako igrači Dinama više nisu imali toliko ozbiljnih prigoda kao u prvom poluvremenu. Marin je sredinom nastavka lijepo probio lijevu stranu, idealnu ubacio za Baturinu koji ipak kasni. Dinamo je do drugog pogotka stigao u 82. minuti, Gjira je prošao sredinom terena, pa nesebično na drugoj vratnici poslužio Ćužea koji lakoćom zabija za 2:0...

Strijelci: 1-0 - Leca (26-ag), 2-0 - Ćuže (82).
Dinamo (4-3-3): Horkaš (od 89. Josipović) - Radonja, Šutalo, Franjić, Mikulić (od 65. Krizmanić) - Julardžija, Gjira (od 89. Mihaljević), Pavlak (od 80. Radić) - Ćuže, Baturina (od 80. Šipoš), Marin.
Viitorul (4-3-3): Serban - Ghita (od 76. Georgescu), Leca, Vlad, Neciu (od 69. Nedelea) - Negrean, Calin, Tucaliuc - Chera (od 76. Ilie), Pop (od 55. Munteanu), Pitu (od 55. Matis).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani