Obavijesti

Sport

Komentari 16

Jurić nadomak senzacije: Inter se spasio golom u 93. minuti!

Jurić nadomak senzacije: Inter se spasio golom u 93. minuti!

Torino se branio, borio i čupao, držao prednost dokle je mogao. A onda je uslijedio trenutak inspiracije Edina Džeke, koji je sjajno spustio loptu za Alexisa Sancheza. Inter se spasio, ali sada zaostaje za vodećim Milanom

VIDEO

Nogometaši Torina i Intera odigrali su 1-1 u derbiju 29. kola Serie A. Izabranici Ivana Jurića bili su pred velikom pobjedom, no pokleknuli su pod pritiskom u završnici i primili gol duboko u sudačkoj nadoknadi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Čudan video Brozovića 00:18

U 'sudaru Hrvata' Jurić je poslao Josipa Brekala od prve minute (igrao cijelu utakmicu) dok je sa suprotne strane zaigrao samo Ivan Perišić (zamijenjen na poluvremenu). Marcelo Brozović bio je odsutan zbog lakše ozljede što se itekako osjetilo u veznoj liniji Intera dok je Marko Pjaca ostao na klupi.

Prvo poluvrijeme bila je prava borba iz koje je Jurićeva momčad izašla i kao rezultatski i kao moralni pobjednik. Jer pretendent na obranu naslova i aktualni šampion ostao je svega na tri pokušaja.

'Bikovi' su stigli do prednosti vrlo rano, već u 12. minuti. Najspretniji u šesnaestercu bio je Bremer, koji je pokupio odbijenu loptu pa ju neobranjivo poslao u donji lijevi kut.

Serie A - Torino v Inter Milan

VIDEO GOLA OVDJE

Upravo je 24-godišnji brazilski stoper bio jedan od najaktivnijih igrača u prvom dijelu. Sjajno se nosio s napadačima Intera i pravovremeno otklanjao opasnosti. Njegove kvalitete su iznimno velike i ne čudi što ga traži 'pola' Serie A. Prethodno je zaprijetio i Belotti, ali njegov udarac je otišao pored gola.

Premda je Torino djelovao poletno, a Inter imao svega tri pokušaja, dva su bila opasna. Pucao je Lautaro glavom, probao je i Calhanoglu iz slobodnjaka, ali Berisha je sve obranio.

A prvo poluvrijeme obilježila je i sporna situacija iz 36. minute kada je Andrea Belotti u duelu s Ranocchiom pao u šesnaestercu, a sudac Marco Guida nakon pregleda VAR-a odlučio da nema penala. Pitanje je je li Ranocchia dirao loptu, no Guida je odlučio da jest i Torino je ostao bez najstrože kazne.

Serie A - Torino v Inter Milan

U nastavku drugačiji Inter. Pritisnuli su gosti i prijetili, Edin Džeko je imao fantastičnu šansu u 60. minuti, ali je glavom pucao tik uz lijevu stativu.

Serie A - Torino v Inter Milan

Osim pogotka, možda i najbolju šansu na susretu za Torino do tada imao je Josip Brekalo. U 64. minuti primio je sjajnu loptu, u jednom trenutku izbio sam ispred Handanovića i mogao je birati gdje će pucati, ali odlučio se na dribling i pokušao zaobići slovenskog golmana. Ideja nije uspjela, braniči Intera su se uspjeli vratiti i njegov udarac je završio u bloku.

italian soccer Serie A match - Bologna FC vs Torino FC

Odmah nakon kornera Izzo je fantastično pucao glavom i gađao gornji lijevi kut, no Handanović je maestralnom obranom sačuvao mrežu.

Probao je Inzaghi s izmjenama, izvadio je Lautara i Calhanoglua, uveo Correu i Vidala... Ali nije išlo. Kao ni Džeku, koji je u 89. minuti ponovno imao 'mrtvu šansu'. Stigla je sjajna lopta s boka, Džeko je bio sam kao duh ispred Berishe, ali nije uspio pogoditi gol.

A onda se u 93. minuti iskupio za sve. Fantastično je primio loptu i primirio ju za Sancheza, koji je uspio probiti tvrdi blok Torina i zabiti za konačnih 1-1.

Serie A - Torino v Inter Milan

VIDEO GOLA OVDJE

Sukus svega je da se Inter spasio duboko u sudačkoj nadoknadi i uzeo bod kojim je sada na isto toliko zaostatka za Napolijem i četiri za gradskim rivalom Milanom. Borba za naslov bit će tijesna do samoga kraja.

Torino je ostao na 11. mjestu s 35 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom