Obavijesti

Sport

Komentari 35

Rekordna Hrvatska utrpala je desetku! Pomogla nam i Litva

Rekordna Hrvatska utrpala je desetku! Pomogla nam i Litva
11

"Mini vatreni" riješili su sve dvojbe oko pobjednika protiv San Marina u malo više od pola sata i na koncu slavili 10-0. To je nova najuvjerljivija pobjeda U-21 vrste, a Grčka je izgubila u Litvi 2-0

Hrvatska nogometna U-21 reprezentacija pobijedila je San Marino sa 10-0 u susretu skupine 4 kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2021. godine probivši se na drugo mjesto na ljestvici.

To je nova najuvjerljivija pobjeda hrvatske reprezentacije do 21 godine. U lipnju prošle godine protiv istog protivnika pobijedili su 7-0. I A-reprezentacija je protiv istog protivnika ostvarila najuvjerljiviju pobjedu, u prijateljskoj utakmici na Rujevici uoči Eura 2016., također 10-0.

Pokretanje videa...

Igor Bišćan objavio popis mlade reprezentacije za Litvu i Češku 03:11

Mladi "vatreni" očekivano su stigli do pobjede protiv San Marina koji je izgubio svih osam utakmica uz razliku pogodaka 0-40. Bilo je samo pitanje s koliko će razlike slaviti odabranici izbornika Igora Bišćana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatska je na poluvremenu vodila sa 5-0, a potom u nastavku zabila još pet golova. Najbolji igrač utakmice bio je Ivanušec koji je zabio tri gola (40, 44, 73), te upisao i dvije asistencije. Dva gola je zabio Nejašmić (52, 56), a među strijelce su se upisali i Kulenović (2), Majer (23), Špikić (34), Vizinger (78) i Gvardiol (81).

Zagreb: U 21 kvalifikacije za EP, Hrvatska - San Marino

U drugom susretu iz skupine Litva je iznenađujuće pobijedila Grčku sa 2-0 i tako pomogla našoj reprezentaciji. Pobjedu domaćinu donijeli su Čyžas (17) i Megelaitis (66).

Hrvatsku u utorak očekuje gostovanje upravo protiv Grčke koja je početkom rujna u Važadinu izgubila sa 0-5. Novom pobjedom hrvatska vrsta bi napravila možda i presudan korak u borbi za drugo mjesto u skupini te nastavila lov za liderom Češkom.

Zagreb: U 21 kvalifikacije za EP, Hrvatska - San Marino

Hrvatska reprezentacija se trenutačno nalazi na drugom mjestu skupine sa 13 bodova, dva manje od Češke. Grčka na trećem mjestu također, ima 13 bodova, dok Škotska ima 11 bodova i susret manje. Litva je peta sa sedam bodova, a San Marino je na začelju bez bodova.

Plasman na EP izborit će pobjednik skupine, te pet najboljih drugoplasiranih reprezentacija iz devet skupina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Kvalifikacije za Euro U-21 18.00 , Zagreb, stadion Kranjčevićeva
Hrvatska
Kulenović 3', Majer 22', Špikić 33', Ivanušec 40', 44', 73', Nejašmić 51', 56', Vizinger 78', Gvardiol 81'
10 : 0
San Marino
Sortiranje događaja
90+4'

Kraj! Hrvatska je razbila San Marino u Kranjčevićevoj 10-0 uz hat-trick Luke Ivanušeca i, nakon poraza Grčke u Litvi, zasjela na drugo mjesto svoje skupine kvalifikacija za Euro i još je živa u borbi za završni turnir. Idući je nastup protiv Grčke na gostovanju u utorak od 16 sati.

90'

Ćuže je s nekoliko metara loptom pogodio u glavu jednog igrača San Marina koji je ostao ležati. Neugodno je to bilo gledati, Marcello Mularoni je bio nesretnik koji je stradao.

87'

Prvi udarac na utakmici San Marina! Malo posla i za našeg golmana Kotarskoga, lako je uhvatio šut Mattije Ceccarolija iz daljine.

85'

Bit će ovo nova najuvjerljivija pobjeda hrvatske reprezentacije do 21 godine. U lipnju prošle godine protiv istog protivnika pobijedili su 7-0. I A-reprezentacija je protiv istog protivnika ostvarila najuvjerljiviju pobjedu, u prijateljskoj utakmici na Rujevici uoči Eura 2016., također 10-0.

80'

GOOOL! Prvi put u povijesti ovaj uzrast Hrvatske zabio je dvoznamenkasti broj golova na jednoj utakmici! Nakon kornera Majera s desne strane, Joško Gvardiol bio je u naletu i lagano pospremio za 10-0.

Komentari 35