Obavijesti

Sport

Komentari 4

Juventus slavio protiv Bologne

Juventus slavio protiv Bologne
3

Prva je to pobjeda torinske "Stare dame" u posljednjih šest susreta u svim natjecanjima. Golove za Juve zabili su Filip Kostić (24), Dušan Vlahović (59) i Arkadiusz Milik (62). Nikola Moro nije nastupio za goste

VIDEO

Nogometaši Juventusa prekinuli su crnu seriju rezultata pobijedivši u susretu osmog kola talijanskog prvenstva Bolognu sa 3-0. Prva je to pobjeda torinske "Stare dame" u posljednjih šest susreta u svim natjecanjima. Golove za Juve zabili su Filip Kostić (24), Dušan Vlahović (59) i Arkadiusz Milik (62). Nikola Moro nije nastupio za goste.

Serie A - Juventus v Bologna

U ranije odigranom susretu Atalanta je u Bergamu pobijedila Fiorentinu sa 1-0 izjednačivši se na vrhu ljestvice s Napolijem. Oba sastava sada imaju po 20 bodova, a Napoli za tri gola bolju razliku pogodaka.

Atalanta je Fiorentinu slomila u drugom poluvremenu, a pogodak odluke zabio je Ademola Lookman u 59. minuti na asistenciju Luisa Muriela. Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić je za Atalantu igrao od 56. minute.

Monza je na gostovanju deklasirala Sampdoriju sa 3-0 ostvarivši drugu pobjedu ove sezone. Monza je u derbiju začelja došla do važne pobjede golovima Mattea Pessine (11), Gianluce Caprarija (67) i Stefana Sensija (67). Monza je ovom pobjedom napustila zonu ispadanja i sada je na 16. mjestu, dok je Sampa na dnu ljestvice bez pobjede i s tek dva boda.

Uvjerljiv je bio i Sassuolo koji je na svom travnjaku slavio protiv Salernitane sa 5-0. Armand Lauriente (12), Andrea Pinamonti (39-11m), Kristian Thorstvedt (53), Abdou Harroui (76) i Janis Antiste (90+2) zabili su za domaći sastav. Martin Erlić je za Sassuolo igrao do 67. minute, dok je Domagoj Bradarić za goste igrao od 46. minute.

Lecce i Cremonese su remizirali odigravši 1-1. Gosti su poveli u 19. minuti golom Daniela Ciofanija iz kaznenog udara, a s bijele točke je izjednačio Gabriel Strefezza u 42. minuti. Marin Pongračić je igrao cijeli susret za Lecce, dok je Kristijan Bistrović ušao u igru u 70. minuti. U prvom nedjeljnom susretu Lazio je kod kuće pobijedio Speziju sa 4-0.

Rimski klub je došao u vodstvo 12. minuti pogotkom Zaccagnija, iako je već u trećoj minuti mogao povesti, ali je Ciro Immobile bio neprecizan s bijele točke. Na 2-0 u 24. minuti podiže Alessio Romagnoli. U drugom poluvremenu, Sergej Milinković-Savić najprije u 61. minuti povećava prednost Lazia na 3-0, a onda u sudačkoj nadoknadi na kraju susreta zabija svoj drugi gol za konačnih 4-0.

U posljednjem susretu ovoga kola u ponedjeljak se sastaju Verona i Udinese. Na ljestvici vodi Napoli sa 20 bodova, koliko ima i Atalanta na drugom mjestu, dok Lazio i Milan imaju po 17 bodova. Na začelju je Sampdorija s dva boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao