Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Kada sam tebe vidio odmah sam se puno ugodnije osjećao'

'Kada sam tebe vidio odmah sam se puno ugodnije osjećao'
1

Ništa ne može zamijeniti moju igračku karijeru jer sam igrao za zaista velike klubove, a to su Manchester United, Real Madrid, Milan, PSG i LA Galaxy, rekao je David Beckham...

VIDEO

Kakva je to samo momčad bila. Na golu Iker Casillas, u obrani Sergio Ramos, Helguera, Roberto Carlos, u veznoj liniji Zidane, Beckham, Guti, a u napadu Raul, Ronaldo, Robinho. I prije same utakmice možete potpisati kapitulaciju jer protiv ovakve mašinerije šanse nemate.

Naravno, pričamo o Real Madridu i nevjerojatnoj momčadi koja je i dobila nadimak Galacticosi (superigrači). Zvijezda do zvijezde, ali dojma smo da su mogli napraviti puno više. Ponajviše nakon dolaska Ronalda (44) koji niti u Realu nije uspio doći do trofeja Lige prvaka. 

Italian Soccer - Serie A - Inter Milan v AC Milan

U ovo vrijeme kada nema nogometa i kada ljudi vrijeme provode u svojim domovima, nogometaši provode vrijeme na YouTubeu i pregledavaju sadržaje iz svoje karijere. I naravno, tu vas pukne nostalgija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Toliko snažna, da poželite nazvati jednog od bivših suigrača. Brazilac Ronaldo je u Real došao 2002. godine, a samo godinu kasnije dočekao je i Davida Beckhama (43). Postali su jako dobri prijatelji u vrlo kratkom vremenu, a navijače su u srijedu počastili zajedničkim liveom na Instagramu u kojem su razgovarali o brojnim stvarima iz karijere. Sudjelovali u su i Luis Figo, Roberto Carlos...

- Ništa ne može zamijeniti moju igračku karijeru jer sam igrao za zaista velike klubove, a to su Manchester United, Real Madrid, Milan, PSG i LA Galaxy. Sve što sam tada naučio pokušavam iskoristiti kao vlasnik Intera kako bi što bolje vodio ovaj klub - rekao je Beckham koji je iz Reala otišao 2007. godine u LA Galaxy, ali mnogi su dojma da je mogao igrati barem još nekoliko sezona na vrhunskoj razini.

REAL MADRID 14-15

- Sjećam se kada sam napustio Manchester da je to bio šok za sve. To je bio moj dom i nikada nigdje nisam išao. Donio sam veliku odluku odlaskom u Madrid. Jedna od prvih osoba koju sam sreo u svlačionici bio si upravo ti. Kada si ti ušao u svlačionicu nekako sam se ugodnije osjećao što sam tu - poručio je legendarni engleski nogometaš.

A onda mu je Brazilac odgovorio.

-Ti si jedan od najboljih veznjaka svih vremena. To kako si kontrolirao loptu, kako si je mogao zavući gdje god si želio a me nisi ni pogledao u napadu, to je bilo strašno. Ja sam se samo kretao i lopta je došla - poručio mu je.

- Sjećam se da ste mi Roberto Carlos i ti to govorili, znali ste mi reći da sam jedini Englez koji bi mogao igrati u brazilskoj momčadi. Nikad vam nisam vjerovao jer su Brazilci najbolji nogometaši - odgovorio mu je Beckham.

Od Reala se tada jako puno očekivalo, ali do Lige prvaka nisu došli. Ronaldo i Beckham su zajedno osvojili samo jednu La Ligu i jedan španjolski Superkup, a to je ipak premalo obzirom na to koliko su Madriđani tada bili snažni. 

Ipak, Beckham ima svoj 'klempavi trofej', a osvojio ga je s Manchester Unitedom 1999. godine u legendarnom finalu protiv Bayerna. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu