Obavijesti

Sport

Komentari 50

'Kafanska' tučnjava kao prava slika Hrvatske nogometne lige

'Kafanska' tučnjava kao prava slika Hrvatske nogometne lige
1

LAKRDIJA U svakoj državi postoje dva, tri kluba koja se forsiraju, ni Hrvatska nije iznimka, kaže bivši trener Cibalije Stanko Mršić. Vinkovčani i dalje tuguju

VIDEO

Zaista ne bih komentirao, nisam raspoložen. Digla se prevelika buka o utakmici, o svemu, pristojno se ispričao Tomislav Čuljak (29) jutro nakon utakmice Cibalije i Hajduka.

Pogledajte video

Pokretanje videa...

00:12

Četiri crvena kartona, dva gola u sudačkoj nadoknadi, pa sve to na kraju zaliveno općom tučnjavom na terenu. To je sukus utakmice iza koje se vuku repovi. Cibalijini igrači smatraju kako su teško pokradeni, iz Hajduka misle da se sudilo u korist nekoga trećeg... I kad se sve zbroji, bila je to lakrdija od utakmice u kojoj se glavni sudac Željko Frković potpuno pogubio.

Hajduk katastrofalan

- Ma mogao bih vam pričati svašta, ali nadrljam kad pričam o sucima. Gledajte, Cibalia je od gotovine napravila veresiju. Imali su sve u rukama, Hajduk je bio zreo da ga se pobijedi, izgubili su dobivenu utakmicu - smatra Stanko Mršić, trener s najdužim stažom u HNL-u, donedavno trener Cibalije.

Nakon utakmice emotivnim pismom, pisanim na rubu suza, obratio se Tomislav Čuljak, igrač Cibalije. Tvrdi da su u svlačionici svi plakali, a da je bilo riječ o lakrdiji nedvosmisleno im je potvrdio i golman Hajduka Lovre Kalinić riječima “sve sam vidio, sve mi je jasno”.

- U svakoj državi postoje dva, tri kluba koja se forsiraju, niti Hrvatska nije iznimka - kaže Mršić, koji je u karijeri na svojoj koži često puta osjetio kako je to kad te “oderu”.

Skupljali igrače po rovovima

- Uh, bilo je svega. Nisam baš bio omiljen kod sudaca, s Cibalijom protiv Dinama smo 2009. vodili do 75. minute 2-0. Onda su me poslali iza žice i Dinamo je pobijedio 4-3. U Splitu sam vodio 3-1, pa me otjerali s klupe i izgubili smo 5-4... Mene su uvijek dopali klubovi koji su imali jako malo zaštite ili je, što je bio češći slučaj, uopće nisu imali. Nikad nisam trenirao naša najveća dva kluba. Ma, mislim da je nepošten odnos prema nama koji smo stvarali HNL. Od 1991. sam tu, sjećam se kad smo skupljali igrače po rovovima, skloništima, ratištima... A danas imamo ovo što imamo.

I to je sukus svega. Imamo prvenstvo u kojem se nakon svakog, ali baš svakog kola netko žali. Tako je bilo i nakon Vinkovaca. Možda u Vinkovcima sudac nije trebao dodijeliti toliko kartona, možda se iz Hajduka nisu trebali zaletjeti izjavama da su pokradeni... A možda je i ‘kafanska’ tučnjava na kraju prava slika HNL-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 50

VIDEO

Čavlina odlazi u ligaškog rivala, Pjaca je na korak od Dinama
DOZNAJEMO

Čavlina odlazi u ligaškog rivala, Pjaca je na korak od Dinama

Dinamo je Čavlinu pustio bez odštete u Lokomotivu, ali je u dogovor ugradio klauzulu po kojoj na njega ima pravo prvokupa po povlaštenoj cijeni od 700.000 eura. Želi ga otkupiti pa dati na kaljenje u Osijek

Kalinić: Ako bi Dalić bio treći s juniorima, neka na Euru stavi Baturinu umjesto Modrića
NOVI SPORTSKI DIREKTOR

Kalinić: Ako bi Dalić bio treći s juniorima, neka na Euru stavi Baturinu umjesto Modrića

Za Livaju nismo dobili ponudu, a Perišić ima ugovor do kolovoza i na njemu je hoće li ostati. Stranci moraju naučiti hrvatski u tri mjeseca, a trener stiže do kraja idućeg tjedna, rekao je Nikola Kalinić
Filip Hrgović - Daniel Dubois, kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?
SVE BITNE INFORMACIJE

Filip Hrgović - Daniel Dubois, kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?

Filip Hrgović vraća se u ring 1. lipnja protiv Britanca Daniela Duboisa, koji je lani boksao s Usikom za titule prvaka. Njihova borba neće biti za IBF titulu jer je Ukrajinac tražio izuzeće