Obavijesti

Sport

Komentari 8

Kakav dan! Boca i River upitni, Leo Bonucci tražio da ne igra!

Kakav dan! Boca i River upitni, Leo Bonucci tražio da ne igra!
1

Kakav nogometni dan nas čeka! U Europi se igra nekoliko velikih derbija, a čekamo i drugi pokušaj odigravanja Superclasica. Zagrijte dlanove, pripremite, grickalice i hladno piće i udobno se smjestite jer - krećemo!

VIDEO

Kakav nogometni dan nas čeka! Diljem Europe igra se nekoliko velikih derbija, a u Južnoj Americi čekamo drugi pokušaj odigravanja Superclasica. Pripremite daljinski upravljač, grickalice i hladno piće i udobno se smjestite jer krećemo!

Manchester City - Manchester United (17:30, SPORTKLUB 2)

Igra se 177. mančesterski derbi. Građani su u daleko boljoj formi i Pep ima prilike pred domaćim navijačima srušiti Mourinha. Ali, Unitedu je ova utakmica sjela u najboljem trenu, prošlog tjedna su srušili Juventus i sigurno su motivirani za veliki rezultat i na Etihadu. Zanimljivo je da će utakmicu suditi Anthony Taylor, poznat kao veliki navijač "crvenih vragova". U utakmicama koje je sudio Taylor City je upisao manje od 40% pobjeda, dok ih United pod istim sucem ima čak 70%. Nadamo se da će on danas ipak imati samo sporednu ulogu... City je vodeći u prvenstvu s 29 bodova, a United je na osmom mjestu s devet bodova manje.

Boca - River (20:00) 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drugi pokušaj odigravanja prvog finala Cope Libertadores između Boc Juniors i River Platea. Na La Bomboneri se trebalo igrati sinoć, ali je jaka kiša odgodila utakmicu. Vrijeme se ne smiruje ni danas u Buenos Airesu pa najvećem argentinskom derbiju prijeti još jedna odgoda. Konačna odluka bi se trebala znati oko 15 sati.

Milan - Juve (20:30, ARENASPORT 4)

Talijanski derbi igraju Milan i Juventus. Massimiliano Allegri je najavio povratak Marija Mandžukića u prvi sastav, a najzanimljivije će biti pratiti Gonzala Higuaina kojeg se Juventus zbog Cristiana Ronalda ljetos riješio. Leo Bonucci će igrati protiv bivšeg kluba, iako informacije iz Italije govore da bi on mogao ostati na klupi. La Stampa piše kako je branič sam tražio od Allegrija da ga ne stavi u prvih 11, a razlog vjerojatno leži u strahu od toga kako će biti primljen kod navijača na San Siru. Ove momčadi u prvenstvu dijeli deset bodova. Vodeći Juventus ima 31, a Milan je na četvrtom mjestu s 21 bodom.

Monaco - PSG (21:00, ARENASPORT 3)

Nastavak katastrofalne Monacove sezone ili spas protiv najjačeg protivnika? Iako je Monaco daleko od dobre forme, uvijek je zanimljivo pratiti derbi dvije momčadi koje posljednjih godina drže vrh francuskog nogometa. Monaco se prošli tjedan oprostio od Europe, a krizi se ne nadzire kraj. Imaju problema s rezultatima, igrom, ali i igračima pa tako Henry za utakmicu s PSG-om ne može računati na čak 16 igrača! Njih 14 otpalo je zbog ozljede (Rony Lopes, Pellegri, Serrano, Subašić, Geubbels, Ndoram, Jovetić, Glik, Sylla, Aholou, Traoré, Golovin, Toure...), a  Raggi i Tielemans spendirani. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se legendarni napadač iskoprcati iz ove gotovo bezizlazne situacije.

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

A bit će zanimljivo pratiti i što se događa u Španjolskoj. Iako nema ni jednog velikog derbija, s obzirom na izjednačenost na vrhu, zanimljivi su nam i Real i Barcelona, ali i međusobni susret Espanyola i Seville koje dijeli samo jedan bod. U Španjolskoj Barca vodi s 24 boda, Espanyol ima 21 bod, Sevilla 20, a Real Madrid koji je na šestom mjestu samo 17 osvojenih bodova.

Barcelona - Betis (16:15, SPORTKLUB 1)
Sevilla - Espanyol (18:30, SPORTKLUB 5)
Celta - Real Madrid (20:45, SPORTKLUB 1)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu