Obavijesti

Sport

Komentari 78

Kakav debakl! Bayern ispao iz Kupa od drugoligaša Kiela!

Kakav debakl! Bayern ispao iz Kupa od drugoligaša Kiela!
6

Nakon poraza od Borussije Mönchengladbach, Bayern München je zaradio još jedan težak udarac, ali ovaj puno jače boli. Ne samo što je ostao bez prilike za obranu trofeja, već je taj udarac zadao drugoligaš

VIDEO

Prošle sezone su osvojili svaki trofej koji se mogao osvojiti. Izgledali su nezaustavljivo, ali u posljednje vrijeme stroj Hansija Flicka kašlje sve jače i jače.

Nakon poraza od Borussije Mönchengladbach (3-2), Bayern München je zaradio još jedan težak udarac, ali ovaj puno jače boli. Ne samo što je ostao bez prilike za obranu trofeja, već je taj udarac zadao drugoligaš.

Drugoligaš Kiel je senzacionalno izbacio velikog Bayerna nakon penala (2-2) u šesnaestini finala njemačkog kupa!

Holstein Kiel - Bayern Munich

Bayern je poveo golom Gnabryja, a za domaće je izjednačio Bartels. Poveli su Bavarci opet golom Sanea, ali žilavi drugoligaš se nije predavao. Wahl je u petoj minuti sudačke nadoknade odveo utakmicu u produžetke.

Holstein Kiel - Bayern Munich

U 30 minuta nismo vidjeli golove pa su jedanaesterci odlučivali pobjednika, a tamo je senzacionalno slavio Kiel. I jedni i drugi su bili precizni do šeste serije kada je Roca promašio za Bayern, a Bartels je svojoj momčadi donio najveću pobjedu u povijesti kluba i prolazak u osminu finala Kupa.

Bavarski div je imao ogromnu dominaciju. Čak 25 udaraca na gol i tek osam u okvir u odnosu na Kielovih devet na gol i tri u okvir.

Bayern više ne izgleda tako dominantno kao prošle sezone, štoviše, izgleda kao ispuhani balon. Prima jako puno golova, u Bundesligi je nakon 15 kola primio čak 24 gola što je previše za klub njegovog renomea. 

Holstein Kiel - Bayern Munich

Donedavno je izgledao nepobjedivo, a u posljednjih šest utakmica je čak triput kiksao. Prvo je Union Berlin izvukao bod pa je Borussia (M) uzela sva tri boda sve do Kiela koji je napravio senzaciju nad senzacijama.

No slične probleme imao je Bayern i prošle sezone zbog čega je Niko Kovač i postao bivši, a zamijenio ga je Hansi Flick. Trebalo mu je neko vrijeme da posloži sve na svoj način pa je na kraju stvorio nepobjedivi stroj.

DFB Cup - Second Round - Holstein Kiel v Bayern Munich

I upravo zbog toga se ne smije Bayern otpisivati, ali situacija je drugačija u odnosu na prošlu sezonu. Tu je i dalje Robert Lewandowski koji obavlja svoje zadatke, ali klub je ostao bez motora momčadi. Nema sjajnog Thiaga Alcantare koji je bio motor Bavaraca i koji je unosio potrebnu mirnoću u sredini terena. Nemaju dirigenta orkestra koji će to posložiti, a taj problem je sada došao do izričaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...