Obavijesti

Sport

Komentari 1

Kakav peh: Ljutić nije završila slalom u Areu, Zubčić zasad 11.

Kakav peh: Ljutić nije završila slalom u Areu, Zubčić zasad 11.

Četvero hrvatskih skijaša nastupilo je ovu subotu u tehničkim disciplinama, od čega je dvoje izborilo drugu vožnju. Leona Popović 13. je u slalomu, Filip Zubčić nadomak top 10 u veleslalomu

VIDEO

Uoči finala Svjetskog skijaškog kupa u andorskom skijalištu Soldeuu ovaj vikend održavaju se utrke u tehničkim disciplinama u Kranjskoj Gori za skijaše i Åreu za skijašice na kojoj nastupa po četvero hrvatskih predstavnika.

Nakon prve vožnje veleslaloma u Sloveniji Filip Zubčić sa startnim brojem 10 zauzima 11. mjesto. Odradio je Zubo korektnu vožnju, bio odličan u zadnjem sektoru uz treće vrijeme, ali i spor na sredini staze.

Pokretanje videa...

Filip Zubčić 'skinuo' Momčila Otaševića s trona *Šebalj u transu* | ZVIJEZDE VRIŠTE | Epizoda 52 10:13

Za vodećim Švicarcem Marcom Odermattom zaostaje sekundu i 85 stotinki. Drugi je domaći predstavnik Žan Kranjec (+0,53), treći Norvežanin Henrik Kristoffersen (+0,54).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drugi hrvatski predstavnik Samuel Kolega sa startnim brojem 64 nije uspio ući u drugu vožnju koja počinje u 12.30. On je u cilju imao ogroman zaostatak od sedam sekundi i 31 stotinku, dovoljno za pretposljednje, 52. mjesto.

Nakon sjajnih rezultata u Špindlerovu Mlynu u Češkoj uoči Svjetskog prvenstva forma hrvatskih skijašica je u padu. Zrinka Ljutić drugi dan zaredom nije uspjela završiti utrku nakon što se u petak bez rukavice plasirala u drugu vožnju veleslaloma. Ovaj put zapela je u prvoj vožnji slaloma u Švedskoj. Zajahala je jedna vrata u zadnjem dijelu utrke, šteta jer je do tog trenutka imala vrijeme za top 5.

Shiffrin nadomak povijesti

Leona Popović startala je odmah poslije nje, s brojem 13, i pogriješila na istom mjestu. Završila je utrku, ali si je jako povećala zaostatak, na 2,38 za vodećom Mikaelom Shiffrin i 13. mjesto uoči druge vožnje od 13.30.

Shiffrin je u petak izjednačila Ingemara Stenmarka na vječnoj ljestvici pobjeda u Svjetskom kupu, a sad ima priliku samostalno zasjesti na vrh i postati najuspješnija skijašica svih vremena. Prva pratiteljica Anna Swenn Larsson zaostaje 69 stotinki, Švicarka Wendy Holdener 94.

Prijenosi obje utrke su na drugom programu HTV-a i prvom kanalu Eurosporta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov