Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
17 komentara

Kakav 'sport': Udarali se preko stola dok ne padnu u nesvijest

Moglo se izvoditi poluge, ali ključ je bio u blizini boraca. Nema micanja od stola. Udaraj i primaj udarce dok netko ne nekog ne uspava. Nije se primilo jer nije bilo pogodno za velike dvorane

Foto: Screenshot/iDNES
17 komentara

Dana White je 'i tata i mama' UFC-a, a sa Ultimate Fighting Championshipom danas u svijetu borilačkih sportova samo boks može u istu rečenicu.

White je, tvrde sa češke iDNES televizije, u traženju priče koja će zadovoljiti vječnu glad masa za 'krvlju, kruhom i igrama', a njemu donijeti puste milijune u džepu, eksperimentirao sa brojnim MMA idejama od kojih je jedna bila - ova:

Dobro da to nije zaživjelo, a? Barski stol i - klasična barska 'šora' sa ponekim pravilom i barem rukavicama za zaštitu boraca. Moglo se izvoditi poluge, ali ključ priče je u blizini boraca koji su vezani lancima?!

Nema micanja od stola. Udaraj i primaj udarce dok netko ne nekog ne uspava. Nije se 'primilo' jer je, navodno, bilo prenasilno i jednostavno - glupo.

A nama se čini da je borbena ploha bila premala pa bi i dvorane bile premale, a u velikim dvoranama oni iz zadnjih redova ne bi vidjeli ništa. Time se ne bi ubirala lova koja je danas gorivo svakog popularnog sporta: ona od TV prava.

Da se moglo prodati televizijama, danas bi gledali taj sport koji je... Toliko kratko živio da nije ni dobio ime.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM

Naši partneri pišu
Message