Obavijesti

Sport

Komentari 8

Kako bez Mandže u polufinalu: Kompaktnost nas čini velikima

Kako bez Mandže u polufinalu: Kompaktnost nas čini velikima
4

Mario Mandžukić zbog žutih kartona neće igrati prvi polufinalni susret Lige prvaka. Barca je također u problemima. Messija boli mišić i on je upitan za prvu utakmicu

VIDEO

Svi su mislili da ćemo se prošetati nakon 2-0 iz prve utakmice. Odahnuli smo tek nakon što sam zabio. Tad smo znali da Juventusu trebaju četiri gola, rekao je Mandžo.

U njemačkim medijima naslovne stranice posvećene su njemu i Thomasu Mülleru: “M&M show”.

- Cijela momčad je igrala dobro, kompaktnost nas čini velikom momčadi. Dobro je što smo već osvojili naslov prvaka, pa trener Jupp Heynckes može odmarati nekoliko igrača - kaže Mandžukić.

Točno u podne u Nyonu će, prvi put u povijesti Lige prvaka, ždrijeb odrediti polufinaliste. I prvi put su među četiri dva njemačka kluba. Borussia i Bayern. Uz njih su Real i Barcelona.

- Iskreno, sasvim mi je svejedno protiv koga ćemo igrati. Živim prekrasan san, u kojem sam u prvoj sezoni u Bayernu osvojio Bundesligu, a upravo jurišamo i na europski naslov. Nitko ne može postati prvak Europe a da pritom ne igra protiv najboljih momčadi. Razgovarao sam sa suigračima i idemo osvojiti baš sve! Imamo odličnu momčad i siguran sam da možemo uzeti Ligu prvaka i njemački kup - kaže Mandžukić.

No u prvom susretu polufinala Mandžukić neće igrati zbog kartona. A hoće li igrati Leo Messi, nije sigurno. Iako je imao problema s mišićem, trener Vilanova morao ga je, nakon vodstva Pastorea, ubaciti. No već desetak minuta poslije Messi se uhvatio za mišić.

- Morali smo riskirati. Razgovarao sam s Messijem i čini se da nije ništa ozbiljno. No morat će obaviti liječničke pretrage kako bismo bili sigurni. Vjerojatno će biti na poštedi do prve utakmice polufinala - rekao je pomoćni trener Jordi Roura.

Barcelona se šesti put uzastopno plasirala u polufinale Lige prvaka, što je rekord.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...