Obavijesti

Sport

Komentari 32

Kako čovjek igra! Šarić utrpao 19 poena Bullsima i rasturio...

Kako čovjek igra! Šarić utrpao 19 poena Bullsima i rasturio...
1

Hrvatski reprezentativac Dario Šarić odigrao je najbolju utakmicu od dolaska u Minnesotu. Žrtva su bili Chicago Bullsi kojima je Šiši utrpao 19 poena uz čak 14 skokova. Warriorsi opet pobijedili

VIDEO

Minnesota Timberwolvesi slave nakon što su se riješili Jimmyja Butlera. Uzeli su Roberta Covingtona i Darija Šarića, a ovi ih nose prema sve boljim rezultatima. Šiši je odigrao najbolju utakmicu po dolasku u 'Vukove'. Utrpao je Chicago Bullsima 19 poena uz 14 skokova za 24 minute igre u 111-96 pobjedi Minnesote. Najbolji je kod Minnesote bio Karl Anthony Towns sa 35 poena, šest asistencija i 22 skoka, a kod Bullsa je opet bio najbolji Zach LaVine koji je zabio 28 koševa, četiri asistencije i osam skokova. Minnesoti je ovo druga uzastopna pobjeda i polako hvataju priključak za mjesta koja vode u doigravanje. Bullsi su u 20. utakmici sezone 15. put poraženi.

Cleveland Cavaliersi su iznenadili na domaćem terenu. Pali su Houston Rocketsi sa 117-108. Mladi rookie Collin Sexton kod Clevelanda je odigrao sjajno te je zabio 29 poena uz dvije asistencije i četiri skoka. Kod Houstona je najbolji bio James Harden koji je utrpao 40, uz 13 asistencija i četiri skoka.

Denver Nuggetsi nastavljaju s dobrim utakmicama. U gostima su srušili Oklahomu sa 105-98, a predvodio ih je Kanađanin Jamal Murray s 22 poena, osam asistencija i osam skokova. Kod Thundera najbolji je bio Paul George s 24 poena, tri asistencije i čak 11 skokova.

Washington Wizardsi svladali su vrlo loše New Orleans Pelicanse sa 124-114. Igrači Washingtona uozbiljili su se nakon prijetnje uprave da će sve igrače staviti na trade listu. Otto Porter je stavio 29 poena, dok su kod gostiju najbolji bili Nikola Mirotić s 24 poena, te Julius Randle s 29 poena, sedam asistencija te 15 skokova. Pelicansima je ovo treći uzastopni poraz i doigravanje bi im ovakvim načinom igre moglo pobjeći, dok su Wazardsi upisali drugu pobjedu u zadnje tri utakmice.

Dallas Mavericksi odigrali su sjajnu utakmicu protiv Boston Celticsa te su ih srušili sa 113-104. Harrison Barnes zabio je 20 poena, kao i Portorikanac J.J.Barea, dok je kod Bostona najbolji bio Jayson Tatum s 21 poenom. Slovenac Luka Dončić zabio je 15 poena i dodao osam asistencija.

Golden State Warriorsi upisali su drugu uzastopnu pobjedu i potvrdili su dizanje u formi nakon što su prethodno izgubili četiri utakmice u nizu. Bijes prvaka osjetili su Sacramento Kingsi koji su izgubili 117-116. Sjajno su se držali Kingsi, ali nisu mogli protiv Kevina Duranta koji je zabio 44 poena, a pratio ga je Klay Thomspon s 31 košem. Kod Kingsa najbolji je bio Buddy Hield.

Milwaukee Bucksi svladali su San Antonio Spurse u sjajnoj utakmici sa 135-129. Giannis Antetokounmpo zabio je 34 poena, osam asistencija uz 18 skokova te je uništio Spurse. DeMar DeRozan zabio je 34 poena za goste, ali nije imao adekvatnu pomoć u suigračima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener