Obavijesti

Sport

Komentari 18

Kako na Euro: 'Stati u red' za ulaznice na stranicama Uefe

Kako na Euro: 'Stati u red' za ulaznice na stranicama Uefe
1

Hrvatska će na Euru 2020. igrati u skupini sa Engleskom, Češkom i pobjednikom skupine C Lige nacija. Za kupnju ulaznica prvo se potrebno prijaviti na stranicama Uefe od 4. do 18. prosinca

VIDEO

Vojska 'kockica' okupirat će London i Glasgow početkom ljeta sljedeće godine, a kako bi Modrića i ekipu mogli gledati s Wembleyja ili Hampden parka morat će 'stati u red', odnosno prijaviti se za mogućnost kupnje ulaznica na stranicama Uefe. Ta će mogućnost biti otvorena od 4. do 18. prosinca.

Na mrežnim stranicama Uefe potrebno je ispuniti obrazac za prijavu (ime i prezime, adresa stanovanja, državljanstvo, broj mobitela, broj osobne iskaznice ili putovnice, momčad koju bi željeli gledati) nakon čega će krovna europska nogometna organizacija imati vašu prijavu u sustavu kako bi vas mogla obavijestiti kad ulaznice krenu u prodaju. 

Interes će sigurno biti velik pa će po redoslijedu prijave zainteresirani imati priliku za kupnju onog broja ulaznica koliko Uefa dopusti za 'gostujuće navijače' jer je Hrvatska u skupini sa jednim od domaćina Eura, odnosno Engleskom, dok su preostale dvije momčadi u skupini Češka te pobjednika turnira Lige nacija (Škotska, Srbija, Norveška ili Izrael) . Prednost će pri kupnji također imati oni koji su već u više navrata kupovali ulaznice preko mrežnih stranica Uefe kao i članovi udruga navijača reprezentacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vatreni u Londonu i Glasgowu, ulaznice od 50 do čak 185 eura
Vatreni u Londonu i Glasgowu, ulaznice od 50 do čak 185 eura

Cijene ulaznica za grupnu fazu natjecanja su:

  • 3. kategorija: 50 eura
  • 2. kategorija: 125 eura
  • 1. kategorija: 185 eura

Kako Engleska igra sve utakmice na Wembleyju, Hrvatska će dvije utakmice odigrati u Glasgowu, a spomenutu protiv Engleza u Londonu.

Što se tiče smještaja, ako vam ne smeta da spavate primjerice u sobi sa drugih 14 osoba, moći ćete prenoćiti u Londonu za dvjestotinjak kuna, a želite li svoj komfor za to ćete morati izdvojiti puno više. Također, rezervirate li aviokartu sada, za povratnu kartu možete pronaći povoljne ponude od otprilike 200 eura.

Kada i gdje igra Hrvatska na Euru 2020.

Brzo nakon ždrijeba u Bukureštu gdje su se saznale skupine i gradovi odigravanja završnog turnira Europskog prvenstva, stvorena je i službena satnica. Nama najzanimljivija, ona skupine D izgleda ovako:

1. krug:

Engleska - Hrvatska (Wembley) // 14. lipnja 2020. u 15 sati

Pobjednik Lige nacija - Češka (Hampden Park) // 15. lipnja 2020. u 15 sati

2. krug:

Hrvatska - Češka (Hampden Park) // 19. lipnja 2020. u 18 sati

Engleska - Pobjednik Lige nacija (Wembley) // 19. lipnja 2020. u 21 sat

3. krug:

Hrvatska - Pobjednik Lige nacija (Hampden Park) // 23. lipnja 2020. u 21 sat

Češka - Engleska (Wembley) // 23. lipnja 2020. u 21 sat

Dakle, Euro otvaramo s Engleskom na Wembleyju 14. lipnja, a utakmica počinje u 15 sati. Zatim igramo u Glasgowu protiv Češke u 18 sati, a onda i protiv pobjednika Lige nacija u Glasgowu u 21 sat. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac