Obavijesti

Sport

Komentari 79

Kako su igrali: Ponovno imamo haubicu, zove se Marko Mamić

Kako su igrali: Ponovno imamo haubicu, zove se Marko Mamić
1

Kažu Červar i Goluža, Španjolci su naše mušterije, a danas smo to i dokazali. Pobijedili smo, a utakmicu života odigrao je Marko Mamić. Zabio je devet komada i izbušio golmane Barce i PSG-a

VIDEO

Ivan Pešić (1 obrana) - Čini da su Losert i Babić odlučili da je Pešić naš prvi golman. I danas je startao, no nije donio prevagu ovaj put. Probušili su ga s krila. Šteta, jer tamo je najbolji. No, snaga ove Hrvatske je, pogotovo kad su golmani u pitanju, klupa.

Ivan Stevanović (9 obrana) - Sjajan je bio Stivi danas, branio je kad je trebalo i odveo nas u polufinale. Stevanović je bio čovjek koji je pokrenuo Hrvatsku prema pobjedi, a iako brojka u koloni obrana ne zvuči senzacionalno, one su dolazile baš u pravom trenutku.

Manuel Štrlek  - Nevjerojatno, ali najbolji hrvatski rukometaš nije dobio niti jednu loptu na krilo, nije pucao niti jednom, nije, naravno, ni zabio. Danas nije trebalo, ali trebat će nam. Suigrači, pogledajte Manuela...

Lovro Mihić  - Nije igrao, no kada on zaurla s klupe svi slušaju.

Zlatko Horvat (4) - Savršenih četiri od četiri našeg dokapetana. Zabio je i sedmerac, ali i pobjednički gol iz nemoguće prilike. Tako se igra kad treba.

Jerko Matulić  - Ušao na par minuta, no bez prilike. Opet. No, moramo spomenuti - u našoj taktici ne postoji igra za krila.

Jakov Gojun (1) - Čim je on zabio gol u prvom poluvremenu znali smo da ne možemo izgubiti. No, šalu na stranu, Jakov je odigrao svoju najbolju utakmicu na SP-u. Nitko mu ništa nije mogao i danas nas je podsjetio na svoje najbolje dane. I znate što, nije dobio dvije minute.

Stipe Mandalinić  - Počeo je utakmicu, opalio tri puta u tri minute, nije zabio pa je sjeo na klupu. Neka zabija u polufinalu Norvežanima.

Marko Mamić (9) - Utakmica života, ovog Mamića svi vole - s razlogom. Zabio je osam komada u prvom poluvremenu, u drugom dodao još jedan. Nakon Blaženka Lackovića ponovno imamo haubicu, ova se zove - Marko Mamić.

Domagoj Duvnjak (3) - Pucao šest puta, zabio tri i igrao 48 minuta. No na žalost lopta opet nije bila u njegovim rukama kad je bilo najpotrebnije, kad se odlučivalo. Izbornik ga je gurnuo u stranu, na vanjskoga. Šteta, da je bio na sredini, vjerujemo da bi mirnije dočekali kraj.

Luka Cindrić (5) - Opet je zabio pet golova, no umalo je bio tragičar utakmice. Jedan zabije, drugi promaši, pa izgubi loptu, pa zabije iz nemoguće situacije. S njim nikad ne znate, no danas, na sreću nisu znali ni Španjolci. Odigrao je sjajnu utakmicu, no bilo bi dobro da ponekad i stane na kočnicu. Danas smo se izvukli.

Luka Šebetić (1) - Trebao je danas biti naš prvi desni vanjski, no iskrenuo je lijevi gležanj i nakon 9 minuta igre preselio na klupu. Nadamo se samo da nije ozbiljno i da će biti spreman za petak i Norvežane.

Luka Stepančić (2) - Ušao je kad se Šebetić ozlijedio, mučio se, ali i zabio dva gola. Solidno, no morat će bolje za medalju. I njega boli gležanj, no stisnut će zube. Mora, Šebetić ne izgleda dobro.

Tin Kontrec (2) - Njegova energija je nevjerojatna, a brzinom odskače od standardnih pivota danas. Velika snaga u kombinaciji s Musom, možda i pivot za godine koje dolaze.

Željko Musa (3) - 100% u napadu, a u obrani nezamjenjiv. Kakva utakmica velikog Željka. Obrijao je glavu i u dvije utakmice odradio čudesan posao. Napokon se uigrao s Gojunom i nastave li oni tako, bit će to velika stvar. Naš najbolji igrač nakon Mamića.

Lovro Jotić - Nije igrao, ali je navijao i brisao parket. 

Željko Babić - E sad, kaže Željko sveti sedmi igrač, ali taj sveti sedmi igrač umalo nas je pokopao. Ne znamo što smo dobili igrom s dva pivota, osim pokojeg gola. Čestitamo mu na novom polufinalu na velikom natjecanju, a o problemima ćemo nekom drugom prilikom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja