Obavijesti

Sport

Komentari 16

Kako su otišli milijuni: Varao je suprugu u spremištu za metle

Kako su otišli milijuni: Varao je suprugu u spremištu za metle
10

Jedna od najluđih priča, ujedno i odgovor iz naslova o barem jednom dijelu milijuna bez kojih je ostao, ide ovako: Becker, nekoliko piva, ruska mafija i konobarica koja mu se javila devet mjeseci kasnije

VIDEO

Samo od turnirskih nagrada i sponzora zaradio je preko 55 milijuna eura, osvojio je skoro sve, 1991. godine bio je prvi igrač svijeta, a njegovi leteći voleji postali su simbol i prepoznatljiv znak koji ga je krasio. 

Boris Becker (52) imao je sve, a danas, ako gledamo financijsku stranu, nema gotovo ništa. Nijemac je proglasio bankrot. E sad, kamo su otišli svi ti milijuni?

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:25

Recimo, zna se za 15-ak bez kojih je ostao zbog nekoliko piva, atraktivne konobarice, spremišta za metle i DNK testa. Boris i Barbara Feltus oženili su se 1993. godine i imaju dvoje djece. Kad je Barbara drugi put bila trudna, bili su u Londonu. Boris ju je odveo u bolnicu i bio je uz nju dok su trajali trudovi.

17383233

Posjete su završile, Barbara je morala ostati, a Boris se vratio u hotel. Stao je u londonskom restoranu u kojem je naručio nekoliko piva, a poslužila ga je izvjesna Angela Ermakova, Ruskinja koja je kasnije postala manekenka i model. 

- Ne znam što me odvuklo u mrak. Znam samo da smo završili u nekakvom spremištu za metle. Sljedeće jutro otišao sam Barbari u bolnicu, spakirali smo stvari i otišli iz Londona - otkrio je Becker u autobiografiji. 

Formula One Abu Dhabi - Boris Becker

Osam mjeseci kasnije stigao mu je faks s potpisom gospođice Ermakove i viješću da će postati otac.

Ubrzo se rastao od Barbare i tu je odgovor na pitanje gdje je otišao dio zarade. Naime, barem 15 milijuna morao je dati svojoj bivšoj ženi koju je trudnu varao s konobaricom u japanskom restoranu.

Engleskim tablodima u to je vrijeme priča sjela kao budali šamar.

Postojale su razne verzije. Jedna je bila da je u sve upletena ruska mafija koja je preko atraktivne konobarice ucjenjivala tenisača pa do one u kojoj je Ermakova sama sebe oplodila zadržavši Beckerovo sjeme nakon oralnog seksa.

Oktoberfest 2009

Nijemac je isprva odbijao priznati dijete, koje je jako sličilo na njega.

Pristao je na DNK test i na kraju priznao da je dijete njegovo.

- Preuzimam odgovornost za malu Annu. Brinut ću se za nju i pružit ću joj sve što treba. Djeca su najvažnija, napravit ću sve da odraste sretna - rekao je tada Becker, koji je 2008. kratko bio zaručen za Alessandru Meyer Wölden, čiji je otac bio njegov menadžer.

No to nije potrajalo.

Već sljedeće godine oženio je nizozemsku manekenku Sharlely Kerssenberg s kojom ima sina Amadeusa. 

Charity Night at Oktoberfest Golf Trophy

- Zašto me žene smatraju privlačnim? Nemam pojma. Nisam pretjerano lijep, niti previše bogat, nisam Adonis, a niti muškost mi nije nešto posebno. Mislim da mi muškarci nismo stvoreni za monogamiju - rekao je svojedobno Boris.

Nije bio Adonis, ali igrao je bogovski. Jedan od najdominantnijih tenisača kraja 80-ih osvojio je Wimbledon kao 17-godišnjak, najmlađi koji je osvojio jedan od najprestižnijih Grand slam turnira. Proporcionalno rastu slave, raslo je i zanimanje žena za Borisa Franza Beckera. Žene je mijenjao kao loptice, a izlete u druge krevete skupo je platio. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'
UMJESTO DA SE BAVE 'ORLOVIMA'

Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'

I Srbija je u ožujku odigrala dvije utakmice. U prijateljskoj u Moskvi protiv Rusije, čiji su klubovi i selekcije izbačeni iz Uefinih i Fifinih natjecanja, Srbija je izgubila 4-0. Potom je Srbija jedva pobijedila Cipar (1-0)