Obavijesti

Sport

Komentari 16

Kako trpa Krama! Sjajno je zabio nemoćnom Neueru...

Kako trpa Krama! Sjajno je zabio nemoćnom Neueru...

Igrači Hoffenheima su ubrzo nakon primljenog gola sjajno izbacili Beboua na desni bok duplim pasevima, on je ubacio u peterac gdje je bio Kramarić koji je efektno zabio. Bayern je na kraju pobijedio 4-1

VIDEO

Nevjerojatni Andrej Kramarić je prije šest dana s dva gola protiv Kölna postao Hrvat s najviše golova (73) u Bundesligi skinuvši velikog Ivicu Olića, a sada je to još podebljao. I to protiv najtežeg mogućeg protivnika. Aktualnog njemačkog i europskog prvaka. No, njemu je nebitno.

Bayern München pobijedio je 4-1 Hoffenheim u 19. kolu Bundeslige, a jedini gol za goste zabio je naš Andrej Kramarić. Bavarci su poveli preko Boatenga i Müllera u 32. i 43. minuti, ali Hoffenheim se nije predao već je uzvratio samo tridesetak sekundi kasnije.

Bayern Munich - TSG 1899 Hoffenheim

Gosti su sjajno izbacili Beboua na desni bok duplim pasevima, on je ubacio u peterac gdje je bio Kramarić koji je efektno i neobranjivo pogodio pored Manuela Neuera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

To mu je čak peti gol u posljednje tri utakmice, a ukupno 13. u prvenstvu u 15 utakmica te 18. u cijeloj sezoni. Bavarci ga nisu zaboravili, u rujnu im je utrpao dva gola u pobjedi Hoffenheima 4-1.

Bundesliga - Bayern Munich v TSG 1899 Hoffenheim

Tada je porastao interes za hrvatskog reprezentativca, Bavarcima je falila zamjena za Lewandowskog i htjeli su dovesti Andreja, ali na kraju nije došlo do dogovora i u München je došao Choupo-Moting, Krama je ostao u Hoffenheimu gdje i dalje neumoljivo trpa. Ovo mu je čak 88. gol u 180. nastupu.

U nastavku je Bayern prebacio u višu brzinu pa golovima Gnabryja i Lewandowskog uzvratio Krami i Hoffenheimu za težak poraz iz rujna i pobijedio 4-1.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića