Obavijesti

Sport

Komentari 30

'Kako zaustaviti Messija? Pravi čovjek za to bio je Kovačić...'

'Kako zaustaviti Messija? Pravi čovjek za to bio je Kovačić...'
1

Zinedineu Zidaneu ovaj će El Clasico biti prvi nakon povratka na Realovu klupu, na kojoj je upravo Kovačić ranije bio njegov plan za čuvanje Lionela Messija

VIDEO

Mateo Kovačić posljednjih tjedana igra možda i najbolji nogomet karijere. Svjećice na toj torti bila su dva gola koja je zabio u razmaku od deset dana, a prije toga nije 1033.

POGLEDAJTE VIDEO:

A upravo je Kova bio tema medijske konferencije kilometrima daleko - u Madridu. Ususret sutrašnjem El Clasicu Barcelone i Real Madrida.

Kad Kovačić ne starta, Chelsea gubi! Bolji je bio Bournemouth
Kad Kovačić ne starta, Chelsea gubi! Bolji je bio Bournemouth

Zinedineu Zidaneu ovaj će biti prvi nakon povratka na Realovu klupu, na kojoj je upravo Kovačić ranije bio njegov plan za čuvanje Lionela Messija. Ispao je pronicljiv u kolovozu 2017. godine u Superkupu koji su Madriđani uzeli pobijedivši 3-1 pa tri dana kasnije s 2-0, ali polako je ugašen kad je Barca s 3-0 pokorila Santiago Bernabeu četiri mjeseca kasnije.

- Tada smo se s Mateom Kovačićem bili odlučili da on čuva Messija. On je pravi čovjek za to. No danas je drugo vrijeme, druga utakmica, druga priča pa ćemo vidjeti što ćemo učiniti - izjavio je Zidane.

- U tim utakmicama uvijek moraš pokazati svoje najbolje izdanje, i to tijekom svih 90 minuta. Ne mislim da će ulogu igrati to što je utakmica u Barceloni.

Kakvi parovi! City ide na Real, Kovačić čeka Perišića i Bayern
Kakvi parovi! City ide na Real, Kovačić čeka Perišića i Bayern

Real i Barca trebali su originalno igrati 26. listopada, no zbog nereda u Kataloniji to nije bilo izvedivo. Sada, gotovo dva mjeseca kasnije, izjednačeni su  35 bodova, a Real nije izgubio u posljednjih 11 utakmica. Barca, pak, nije u posljednjih 6, a pod Valverdeom je od 141 utakmice u njih 130 imala veći posjed lopte od protivnika.

- Ne brine me posjed lopte, u utakmici će biti puno stvari. Mi moramo pokazati svoje najbolje izdanje. To je sve - lakonski će Zidane.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...