Sport

Komentari 12

Kakva dominacija Hrvata! Tri naša igrača u momčadi tjedna

Kakva dominacija Hrvata! Tri naša igrača u momčadi tjedna

Marin Leovac i Mislav Oršić su bili strijelci u pobjedi protiv Atalante 4-0 u Ligi prvaka, a Borna Barišić je asistirao u rušenju Feyenoorda u Europskoj ligi. Izabrani su u momčadi tjedna Uefinih natjecanja

Marin Leovac i Mislav Oršić našli su se u najboljoj momčadi prvog kola Lige prvaka, a za dobar glas Hrvata u Europi pobrinuo se i Borna Barišić koji je izabran među najboljih 11 igrača koji su u četvrtak zaigrali u Europskoj ligi.

POGLEDAJTE VIDEO:

O sjajnim predstavama Leovca i Oršića napisano je do sada već sve. obojica su bili strijelci u visokoj pobjedi nad Atalantom 4-0. Leovac se istaknuo u novoj taktičkoj formaciji Nenada Bjelice s tri stopera u kojoj je dobio više slobode i prolaz po bočnoj strani prema protivničkom golu, a Oršić je zabio hat-trick.

S druge strane, Barišić je odigrao sjajno u pobjedi Rangersa protiv Feyenoorda 1-0. Nije zabio, ali je asistirao za odlučujući gol, a na utakmici se istaknuo sa 77% uspješnih dodavanja i 83% uspješnih duela. Po njegovoj lijevoj strani u obrani, nitko ga nije uspio predriblati.

Najčitaniji članci