Sport

Komentari 21

Kao iz bajke: Zvijezda NBA lige kupila vilu vrijednu 17 milijuna $, ima kino, pogled na Pacifik...

Kao iz bajke: Zvijezda NBA lige kupila vilu vrijednu 17 milijuna $, ima kino, pogled na Pacifik...

Prostire se na više od 1000 kvadratnih metara. Kino za deset ljudi, vinski podrum za 960 butelja, prekrasan pogled na Tihi ocean... To su samo neki "highlightsi" Kawhijevog novog doma

Iako u trogodišnjem ugovoru koji je s LA Clippersima potpisao u ljeto 2019. godine ima opciju po kojoj može napustiti momčad u onoj zadnjoj godini, Kawhi Leonard (29), čini se, to ne namjerava napraviti.

Barem tako sugerira njegov potez koji je napravio. Jedna od najvećih zvijezda NBA lige počastila se, naime, novim luksuznim domom u Pacific Palisadesu, otmjenoj četvrti između gorja Santa Monica i Tihog oceana te 20 kilometara od centra Los Angelesa.

Nevjerojatno zdanje platio je 17 milijuna dolara, a prostire se na više od 1000 kvadratnih metara. Kino za deset ljudi, vinski podrum za 960 butelja, prekrasan pogled na Tihi ocean... To su samo neki "highlightsi" Kawhijevog novog doma.

Leonard, koji će od ugovora s Clippersima zaraditi 103 milijuna dolara, već u svojoj imovinskoj kartici ima nekretninu vrijednu 7 milijuna dolara krajem Staples centra, dvorane u kojoj igra, te 13 milijuna dolara vrijednu u San Diegu. 

Najčitaniji članci