Obavijesti

Sport

Komentari 28

Kao od stijene odvaljen: Zlatan fascinira izgledom i u 40. godini

Kao od stijene odvaljen: Zlatan fascinira izgledom i u 40. godini

Ibrahimović je u srijedu bio s reprezentacijom Švedske, a već u četvrtak je došao na trening Milana. To ne bi bilo ništa čudno da njemu nije 39 godina, a uz to i dalje izgleda fizički moćno...

VIDEO

Većina nogometaša je s 39 godina već u mirovini, neki skupljaju posljednje plodove svog rada u egzotičnim zemljama igrajući za 'žnj' klubove, a netko fizički izgleda kao da je u dvadesetima, igra za reprezentaciju i najbolji je igrač Milana. Taj netko je Zlatan Ibrahimović (39). Fenomen.

Pokretanje videa...

Zlatan Ibrahimović 01:40

Zlatan je posljednjih deset dana proveo na okupljanju s reprezentacijom u koju se vratio nakon pet godina, no samo dan nakon povratka u Italiju, uzeo je opremu i pridružio se igračima Milana na treningu. Iako je u 40. godini i igra jako puno za nekog njegovih godina, za ovakvu zvijer nema poštede. A to ponajviše može zahvaliti nevjerojatnoj fizičkoj spremi.

Nasmijani Ibra pojavio se u Milanellu, a na jednoj fotografiji s treninga koju je objavio na Instagramu, pokazao je koliko moćno izgleda i s 39 godina.

Kao takav je nevjerojatan primjer mlađim suigračima, ali i svim ljudima da je sve moguće postići ako to dovoljno želiš. I on, koji je osvojio brojne trofeje i igrao u najboljim europskim klubovima, je i dalje željan uspjeha, golova i trofeja. I zbog toga je drugačiji od drugih.  Samo ga je dovoljno pogledati i nećete se moći načuditi da tako moćno izgleda i u 40. godini života. Što je stariji, kao da je jači, izdržljiviji i snažniji! Kao da ni ne stari. 

Serie A - Fiorentina v AC Milan

Ibrahimović se u Milano vratio s okupljanja s reprezentacijom. Nakon pet godina vratio se u Švedsku i odmah pokazao koliko momčad čini boljom. Asistirao je u pobjedama protiv Gruzije i Kosova, a onda s klupe gledao prijateljski susret protiv Estonije.

Pred njim i Rossonerima je završnica sezone u kojoj će se boriti za naslov Serie A kojeg nisu vidjeli od 2011. godine, kada im ga je donio upravo Ibra. Inter ima šest bodova više deset kola prije kraja i u ovome trenutku izgleda nezaustavljiv, no kada netko ima Zlatana u momčadi, nikada ga se ne smije otpisati. 

Serie A - Spezia v AC Milan

Ove sezone zabio je 17 golova u svim natjecanjima, a vrlo je vjerojatno da ćemo ga gledati i sljedeće sezone. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja