Obavijesti

Sport

Komentari 15

Kao Varteks nekad: Varaždinci su oduševili protiv Al Nassra...

Kao Varteks nekad: Varaždinci su oduševili protiv Al Nassra...
6

NK Varaždin odigrao je prijateljsku utakmicu protiv Mamićevog Al Nassra te izgubio 2-1 u Varaždinu pred više od 1200 ljudi. Hrvatski trećeligaš želi vratiti ime Varteks i ponovno igrati prvu ligu

VIDEO

Velika imena nekadašnjeg velikana Varteksa okupila su se u projekt u kojem žele vratiti varaždinski nogomet na stare slave. 

NK Varaždin sa Šafarićem, Jertecom i Kresingerom ide po naslov u trećoj ligi, a legende kluba Zlatko Dalić, Miljenko Mumlek, Davor Vugrinec i Branko Ivanković, zajedno s Tomom Vrbnjakom i predsjednikom Stjepanom Cvekom žele vratiti ime Varteks i izboriti povratak u prvoligaško društvo.

Za početak, složili su respektabilnu igračku križaljku koju čine Nikola Šafarić, Dario Jertec i Dino Kresinger te Ivan Režić pojačana s ponajboljim igračima iz Varaždina i okolice. Tu je momčad u četvrtak testirao jedan od najtrofejnijih klubova s Blistog Istoka, Al Nassr iz Saudijske Arabije koji vodi bivši Dinamov trener Zoran Mamić.

Unatoč jakoj kiši na Gradskom stadionu u Varaždnu okupilo se preko 1200 ljudi koji su vidjeli odličan Varteks i minimalnu pobjedu Al Nassra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hassan Al Raheb zabio je u 9. minuti iz penala za vodstvo Al Nassra, ali Darijo Jertec zabija za izjednačenje u 18. minuti. Konačnih 2-1 postavio je Omar Hawsawi samo dvije minute nakon Jertecovog gola.

Varaždin je pritisnuo, već dio utakmice bio je bolja momčad i ovo iskustvo može samo biti dobro za klub koji se korak po korak vraća tamo gdje mu je mjesto. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića