Obavijesti

Sport

Komentari 29

Kaos u Izraelu: Sudac poništio gol, igrači ga gurali i polijevali

Kaos u Izraelu: Sudac poništio gol, igrači ga gurali i polijevali

Maccabi je pobijedio Hapoel u finalu izraelskog kupa, no utakmicu su obilježile visoke tenzije. Sudac je poništio gol Hapoelu u 117. minuti, a tada je uslijedio pravi kaos na terenu...

VIDEO

Svašta su suci proživljavali na terenu. Od uvreda bijesnih nogometaša, guranja i trčanja po spas u svlačionicu. Svega smo se nagledali u profesionalnom nogometu gdje su suci često u središtu pažnje, no da netko ne da sucu da ode pogledati VAR? E to je nešto novo.

Gradski derbi, finale Kupa, a još pun stadion. Nije bilo nimalo lako izraelskom sucu Erezu Papiru koji je sudio finale izraelskog kupa između Maccabi Tel Aviva i Hapoel Tel Aviva. Maccabi je pobijedio 2-1 nakon produžetaka i osvojio Kup, no bila je to utakmica puna nervoze i prožeta visokim tenzijama koje su kulminirale u završnici utakmice. 

Nakon regularnog dijela bilo je 1-1, a u 96. minuti produžetka Hernandez je doveo Maccabi u vodstvo. Hapoel je lovio zaostatak i uspio zabiti u 117. minuti. No barem su igrači tako mislili. Dok su oni slavili, sudac je pokazao da ide provjeriti VAR zbog navodnog prekršaja koji je prethodio golu. 

Igrači Hapoela su u tome trenutku totalno izgubili razum. Očito su bili svjesni da je bio prekršaj pa su okupirali suca i nisu mu dali da pogleda snimku. Jedan igrač je čak i bacio vodu pored njega i polio ga, dok su ga drugi naguravali. 

Nakon što se sve smirilo, sudac je pogledao snimku i poništio gol zbog prekršaja. E tada je krenuo novi cirkus. Opet su ga opkolili igrači Hapoela, ali ovaj put cijela klupa, stručni stožer, trener. Totalno su izgubili živce, no Erez Papir nije odustajao od svoje odluke. Štoviše, pokazao je dva crvena kartona Hapoelu. Nije mu nimalo olakšao ni ogroman pritisak s tribina. Kako je Izrael jedna od rijetkih država u kojoj je većina građana cijepljena, nema više nikakvih ograničenja pa tako ni na stadionima. 

Nakon osam minuta nadoknade, mogao je napokon odahnuti i svirati kraj ove turbulentne utakmice koju je jedva preživio. Borio se s nevjerojatnim pritiskom i konstantnim prigovorima, ali uspio je sve stoički podnijeti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi