Sport

Komentari 0

Karačić ostaje u Kielcu: U 34. godini potpisao na još tri

Karačić ostaje u Kielcu: U 34. godini potpisao na još tri

Moja žena i ja osjećamo se sjajno, imamo sve što nam je potrebno. Klub je na najvišoj mogućoj razini i ambicije rastu svakog novog dana. Puno se uložilo u ovaj projekt i nadam se da ćemo to vratiti, rekao je naš Mostarac

Kielce opako radi na ekipi za budućnost. A u svemu su Poljaci vidjeli i Igora Karačića koji je potpisao novi ugovor do 2025. godine.

Karačiću, koji je stigao u Kielce 2019. godine iz Vardara, ugovor istječe na kraju ove sezone, a premda su se spominjale neke opcije poput povratka u Vardar, našao je zajednički jezik s poljskim prvakom u 34. godini.

- Mogu samo reći da sam presretan što smo se dogovorili i što ću nastaviti ovdje. Moja žena i ja osjećamo se sjajno, imamo sve što nam je potrebno. Klub je na najvišoj mogućoj razini i ambicije rastu svakog novog dana. Puno se uložilo u ovaj projekt i nadam se da ćemo to vratiti - rekao je naš Mostarac.

Ranije su Poljaci riješili i ostanak Michala Olejniczaka do 2027. godine, Branko Vujović sljedeće tri sezone provest će u Hannoveru, poput Halila Jaganjca u Löwenu, dok će klub napustiti Sigvaldi Gudjonsson.

Zna se, pak, da dogodine stižu Stenmalm, Staš Skube, Remili, Kounkoud, Dodić... Bit će to jaka družina...

Najčitaniji članci