Obavijesti

Sport

Komentari 32

Karpin: Imali smo plan, ali nije uspijevao. Hrvati su pritiskali

Karpin: Imali smo plan, ali nije uspijevao. Hrvati su pritiskali

Atmosfera na stadionu je izvanredna, dugo nije bilo takve na jednoj utakmici kluba ni reprezentacije, rekao je Valerij Karpin čiji se lik pojavio na šalovima na stadionu Lužniki

VIDEO

Rusija je uspjela ne primiti gol protiv Hrvatske u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo odigravši 0-0 na moskovskom Lužnikiju pa sa sedam bodova dijeli prvo mjesto u skupini s "vatrenima"

- Ne mogu reći da sam zadovoljan utakmicom i rezultatom. U redu, jedan bod, idemo dalje. Bit ću zadovoljniji ako pobijedimo Cipar i Maltu, moramo razmišljati o tome. Previše smo se povukli - komentirao je Valerij Karpin, koji je debitirao na mjestu izbornika "zbornaje".

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Rusija - Hrvatska VIDEO

Aleksej Mirančuk je započeo utakmicu kao lažna devetka, a ne Fedor Smolov.

- Planirali smo da on izvlači stopere Hrvatske, ali nije baš uspijevalo, i zbog pritiska. Znali smo da će biti teško, Hrvati su pritiskali, htjeli smo odmaknuti igru s naše polovice terena. Proučavali smo Hrvatsku koja nije igrala 4-4-2 ni 4-2-3-1 nego romb i htjeli smo koristiti Mirančuka u toj zoni - kazao je Karpin.

Navijači su bili oduševljeni njegovim dolaskom na mjesto izbornika. Skandirali su mu, a neki su i prodavali šalove s njegovim likom za 900 rubalja (oko 80 kuna).

- Dok sam igrao, pojavljivao sam se i na boci votke, to je bilo normalno, ali nepotrebno je. Igrači bi se trebali fokusirati na to da privuku ljubav navijača. Sva ova pompa oko mene neće dugo trajati. Atmosfera na stadionu je izvanredna, dugo nije bilo takve na jednoj utakmici kluba ni reprezentacije. Pomogli su dečkima kad im je ponestajalo snage da se bore i dođu do ovog rezultata - kaže Karpin.

Bivši izbornik Valerij Gazzajev remi ocjenjuje pravednim.

- Igrači su osjećali želju, trudili se, ali utakmica je bila izjednačena. Ne možete reći da je bilo puno šansi, obje su momčadi igrale jako oprezno i pažljivo u obrani pa je ishod logičan - rekao je.

POGLEDAJTE CROATU UOČI BORBE S VASOM U SERIJALU MOJA PRIČA:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića