Obavijesti

Sport

Komentari 102

Katastrofa Reala! Eibar je Luki i društvu utrpao tri komada...

Katastrofa Reala! Eibar je Luki i društvu utrpao tri komada...
23

Eibar je u 13. kolu La Lige pobijedio Real 3-0. Prva je to pobjeda Eibara protiv Reala u povijesti, nakon sedam poraza i remija. Modrić je igrao u Baskiji do 63. minute kad je već bilo 3-0 za domaćina

VIDEO

Nesretno je 13. kolo bilo za Real Madrid koji je potopljen u Baskiji kod Eibara 3-0! Po igri više 'prosjaci' nego 'kraljevi', gubili su gosti 3-0 već nakon sat vremena igre, a u prvom poluvremenu imali su tek pet pokušaja prema golu, najmanje otkako je klub preuzeo Santiago Solari, koji je nedavno potpisao ugovor do 2021. godine.

Stigao je Real u Baskiju u jakom sastavu, ali Courtois, Ramos, Modrić, Kroos, Benzema, Bale, Asensio i društvo doživjeli su debakl. 

POGLEDAJTE GALERIJU

La Liga Santander - Eibar v Real Madrid La Liga Santander - Eibar v Real Madrid La Liga Santander - Eibar v Real Madrid
23
| Foto: VINCENT WEST

Eibar je pogodio već u 16. minuti preko Escalantea, u 52. je Enrich zabio za 2-0, a Real je nokautirao Kike u 57. za 3-0 i prvu pobjedu Eibara protiv Reala u povijesti! 

Osam puta su igrali Real i Eibar, Madriđani su slavili u sedam utakmica, 2016. godine na Bernabeuu je bilo 1-1. Eibar je nakon ove pobjede ostao na sedmom mjestu s 18 bodova, Real je šesti s 20 bodova, a ovo mu je već peti poraz.

Real je nakon 13 gola primio 16 golova u gostima, samo je 'fenjeraš' Huesca, prošlogodišnji drugoligaš koji od ove sezone prvi put u klupskoj povijesti igra prvu španjolsku ligu, primio više golova u gostima (19 golova).

Real je nakon teškog poraza i 'petarde' u El Clasicu na Nou Campu imao četiri pobjede zaredom. U te četiri utakmice, protiv Meille u kupu, Valladolida i Celte doma u Lal Ligi i kod Viktorije Plzen u gostima u Ligi prvaka, Madriđani su zabili 15 golova i primili samo dva, oba od Celte u prošlom kolu. No onda je stigao Eibar koji je, još jedanput, razotkrio sve slabosti 'kraljeva'. Bila je ovo prva utakmica nakon što je Real objavio da je Solari potpisao ugovor do 2021. godine. Eibar mu je čestitao na tome. Triput.

Navečer od 20:45 sati derbi La Lige igraju Atletico i Barcelona.

La Liga, 13. kolo:

Eibar - Real 3-0 (Escalante 16', Enrich 52', Kike 57')
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače