Obavijesti

Sport

Komentari 159

Pakleni Martinović slomio je Bahrein! Argentinci, na redu ste

Pakleni Martinović slomio je Bahrein! Argentinci, na redu ste
12

Hrvatska je pobijedila Bahrein 28-18 na početku drugog kruga Svjetskog prvenstva u Kairu i mirno čeka Argentinu u subotu. Šego i Martinović bili su sjajni, a Lino je uspio odmoriti Duvnjaka

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u susretu je 1. kola skupine II drugog kruga natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Kairu svladala Bahrein sa 28-18 (13-8).

Pokretanje videa...

Rukometaši na putu za Kairo 01:11

Tek u svom četvrtom nastupu na ovom SP Hrvatska je odigrala utakmicu u kojoj je dominirala od samog početka. Zahvaljujući trima obranama vratara Šege i preciznom igrom u napadu nakon manje od pet minuta već je bilo 3-0 za Hrvatsku, nakon 10 minuta ta je prednost narasla na 7-1, a potvrda odlične obrane Hrvatske pokazao je i rezultat nakon 20 minuta kada je bilo 9-2.

Do same završnice susreta Hrvatska je mirno održavala prednost od pet do sedam razlike, da bi se u posljendjih pet minuta Bahrein predao pa je Hrvatska postigla posljednjih pet golova na susretu i na kraju slavila s uvjerljivih 10 razlike.

Zlatko Horvat je s osam golova bio najefikasniji kod Hrvatske, po četiri su dodali Ivan Martinović i Marino Marić, dok je Alsayyad Husain sa šest pogodaka predvodio Bahrein.

Pobjedom protiv Bahreina Hrvatska je preuzela vrh ljestvice s pet bodova, jednim više od druge Danske, koja će od 20.30 sati igrati protiv Katara, te treće Argentine, koja je ranije u četvrtak svladala Japan sa 28-24 (17-13).

Hrvatska će sljedeći nastip imati u subotu u 18 sati protiv Argentine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
SP u rukometu, skupina II 18.00 , Kairo
Hrvatska
28 : 18
Bahrein
Sortiranje događaja
60'

Znamo i mi odigrati cepelin! Šarac za lijepih +10 za kraj! Slijedi nam Argentina u subotu od 18 sati.

59'

Pešić baca za Mandića za plus devet! Na kraju će to izgledati sasvim pristojna razlika iako su Bahreinci bili na pet razlike dobar dio drugog dijela.

57'

Bahrein igra bez golmana jer ima igrača manje, uzeli smo loptu i Mandić je zakucao u prazan gol za 25-18. I evo još jednoga laganog, Horvat s centra za rekordnih plus osam.

54'

Martinović fenomenalno dodaje do Horvata pod prekršajem, Zlaja i treći put lobom sređuje Husaina! I kontra Martinovića u idućem napadu za 24-17. To je tooo!

53'

Dvije vezane obrane Pešića, da ne bi bilo dvojbi u završnici.

Komentari 159