Obavijesti

Sport

Komentari 51

Kek: Ajmo sad pokazati kako je Rijeka došla do ovih utakmica

Kek: Ajmo sad pokazati kako  je Rijeka došla do ovih utakmica
5

Imamo respekt prema Olympiakosu, ali uz dužno poštovanje, idemo se 'potući pa što bude'. Već smo zaboravili Osijek i Dinamo, ovo je nova utakmica, rekao je napadač Rijeke Matej Jelić

VIDEO

Već je na ždrijebu bilo jasno tko je favorit. Uz sav respekt prema Olympiakosu, Rijeka je došla odigrati pravu, europsku utakmicu koja bi nam omogućila da se sve odlučuje na Rujevici, rekao je Matjaž Kek uoči gostovanja u Pireju u srijedu od 20.45 sati.

- Istina da smo imali problema u zadnje vrijeme, ali ovo je toliko veliki izazov, još imaš s druge strane klub koji te tjera da tako razmišljaš. Moramo biti hrabri, agresivni pa da pokažemo kako smo došli do ovakvih utakmica - dodao je Slovenac.

Uz njega je na 'presici' bio Filip Bradarić.

- Čeka na izazovna utakmica protiv europskog velikana. Rijeka je pokazala da se može nositi sa svakim i došli smo skupo prodati kožu. Spremni smo i motivirani i jedva čekamo početak utakmice - rekao je Bradarić i dodao:

- Olympiakos ima  izuzetne individualce, posebno u fazi napada. No, ako odradimo kako treba na terenu i ako ćemo se držati onog što trener traži, možemo ih zaustaviti. Ako damo 100%, odigramo sve što smo dogovorili, kući se možemo vratiti s odličnim rezultatom - kaže veznjak Rijeke.

'Idemo se potući'

Moramo izvući maksimum što možemo u ovom trenutku. Ako je ikako moguće zabiti gol i vratiti se s pozitivnim rezultatom. Imaju brz protok lopte i puno kvalitetnih igrača. Ali ako budemo kompaktni i budemo igrali brzo i agresivno, možemo odigrati dobru utakmicu, kaže napadač Riječana Mario Gavranović.

- Pokušat ćemo dati gol što bi nam u uzvratu puno značilo. Utakmice protiv Osijeka i Dinama su iza nas, to smo zaboravili i idemo dalje. Očekivanja su velika, ali mi moramo ići utakmicu po utakmicu. Atmosfera u momčadi je kao i uvijek, porazi su dio nogometa vjerujem da ćemo sve uskoro ispraviti - rekao je Matej Jelić pa dodao:

- Znamo da je Olympiakos kvalitetna ekipa, ima dobre pojedince i nemamo pravo na pogrešku. Moramo biti koncentratni kroz cijelu utakmicu. Imamo respekt prema Olympiakosu, dužno poštovanje, ali idemo se 'potući' i ostvariti što bolji rezultat.

'Neću reći je li Rijeka bolja od Partizana'

Europske utakmice nešto su sasvim drugo i ne može ih se usporediti s prvenstvenim. Imala je Rijeka puno nesreće u Osijeku, rekao je trener Olympiakosa Besnik Hasi.

Grci su ozbiljno shvatili momčad Matjaža Keka pa je tako Hasijev pomoćnik Marko Babić u Osijek gledao poraz Rijeke.

- Zaradili su crveni karton i ne možemo ih suditi po toj jednoj utakmici. Znamo puno o njima. Svaki rezultat bez primljenog gola bio bi dobar. Najvažnije je da kod kuće ne primimo gol, a s druge strane koliko god da damo, bit će dobro. Naravno, idemo na pobjedu - rekao je Hasi.

Dok je Rijeka u trećem pretkolu bila bolja od Salzburga, Olympiakos je izbacio Partizan.

- Je li Rijeka bolja od Partizana? Neću vam to odgovoriti. Možete me to pitati nakon ove dvije utakmice. Riječani su protiv Salzburga pokazali da su u istoj formi kao i prošle sezone kada su osvojili prvenstvo. Kompaktna su momčad koja je dugo zajedno. Ne vjerujem da bi itko podcijenio takvu momčad - dodao je Hasi.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja