Obavijesti

Sport

Komentari 75

Kek uoči meča od 15 mil. €: Mi ćemo Grcima unijeti - nervozu!

Kek uoči meča od 15 mil. €: Mi ćemo Grcima unijeti - nervozu!
1

Nema previše filozofije, puna Rujevica, play-off Lige prvaka. Treba se smiriti, a pozitivnu energiju pokušat ćemo iskoristiti da odigramo što bolje, rekao je Matjaž Kek

VIDEO

Rijeku u utorak očekuje povijesna utakmica protiv Olympiacosa u playoffu kvalifikacija za Ligu prvaka. Šokantan poraz u zadnjim sekundama u Pireju ispran je trnovitom pobjedom protiv Lokomotive u HNL-u s rezervnim sastavom.

Cilj Matjaža Keka je sljedeći:

- Mislim da smo svi svjesni snage našeg protivnika, ali mi smo svoj cilj u Europi već napravili. Moramo smanjiti broj grešaka, paziti u tranziciji. Naša želja je prolazak i napravit ćemo sve da odigramo kvalitetnije nego što smo odigrali u Pireju. Cilj je odigrati neizvjesnu utakmicu i tako učiniti Grke nervoznima - rekao je Kek pa nastavio:

- Mi smo se i u Pireju pripremali da zabijemo gol, pa smo to i uspjeli. Svjesni smo grešaka koje smo tamo napravili, puno prilika su stvorili iz naših pogrešaka. Nema previše filozofije, puna Rujevica, play-off Lige prvaka. Treba se smiriti, a pozitivnu energiju pokušat ćemo iskoristiti da odigramo što bolje - smatra Slovenac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Optimizam je prisutan.

- Realni smo. Svjesni smo koliko su oni kvalitetni i pojedinačno i kao momčad. Iskreno, mogli smo i teže stradati tamo, ali imamo nadu. Mi možemo kvalitetno odigrati, to je najbitnije - kaže Kek.

Ukoliko se naš prvak plasira u skupine Lige prvaka, novac će stizati sa svih strana. Uefa nagrađuje s 15 milijuna eura.

- Novac, ma koliko velik bio, nije prioritet. Nama je sportski uspjeh na prvom mjestu. Financijski izazov je ogroman, ali kod nas su na prvom mjestu sportski motivi - kaže Kek pa otkriva kako bi Rijeka trebala izgledati na terenu:

- Nekoliko je mogućnosti. Puno rotiranja ni ne može biti. Vrlo je mala mogućnost da Črnic Martić uopće uđu u kadar igrača za utakmic. Je li Kvržić jedna od opcija? To su isključivo stvari za svlačionicu. Zoran nije igrao neko vrijeme, treba vidjeti u kakvom je stanju, ali i za njega, i za Gorgona postoji realna mogućnost da uđu u kadar. Sastav? To će biti vrlo, vrlo interesantno - kaže.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram