Obavijesti

Sport

Komentari 40

'Pričali su da najviše griješi, a zadnju grešku imao je još '17.'

'Pričali su da najviše griješi, a zadnju grešku imao je još '17.'
2

'O toj situaciji, tom pritisku osvajanja naslova koji osjeća lider, o tome možemo pričati ako cca. 6 bodova prednosti budemo imali cca. 5 kola prije kraja. Onda bi sve skupa bilo opipljivije, a takve teze imale smisao'

VIDEO

Momčad mu loptu naganja k'o crnog vraga, a Jurgen Klopp na loptu - staje. Njegov Liverpool je sa šest bodova prednosti na prvom mjestu Premiershipa u najboljoj situaciji u zadnjih 16 godina. Preko desetljeće i pol. Titulu čekaju skoro 30 godina i... Pritisak raste.

Počele su i klasične igrice kroz izjave. Branitelj naslova Pep Guardiola pokušava povećati pritisak na leđima lidera:

- Znam kako je biti na vrhu i osjećati da te svi ispod tebe žele dohvatiti o srušiti. To nije lako, a tako je sada Liverpoolu.

Lako mi je jer sam prvi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Karizmatični Nijemac se na Guardiolinu 'igru': nasmijao.

- Tek se 20. kolo igra. Niti smo prije bili lovci, niti smo sad lovina. Sezona je pripremana kroz ambiciju plasmana na mjesto koje vodi u Ligu prvaka i mi ju tako živimo. O toj situaciji, tom pritisku osvajanja naslova koji osjeća lider, o tome možemo pričati ako cca. 6 bodova prednosti budemo imali cca. 5 kola prije kraja. Onda bi sve skupa bilo opipljivije, a takve teze imale smisao. Sada... Idemo utakmicu po utakmicu i uživamo - odgovorio je Klopp Kataloncu.

- Znam da se nakon jednog poraza može početi pričati kako nam prvo mjesto bježi iz ruku, ali to jednostavno nije naša situacija niti ja osjećam neki pritisak jer smo prvi. Bolje prvi nego niže od toga no sezona je tek na polovici. Polako - dodao je Jurgen Klopp.

Dejan Lovren vratio se nakon ozljede i ustalio u prvoj momčadi. Klopp je na press konferenciji hvalio hrvatskog reprezentativca.

- Mislim da je 2018. godina najbolja koju je Lovren imao u karijeri. Igrao je nevjerojatno u Liverpoolu i reprezentaciji Hrvatske. Došao je do finala Lige prvaka i Svjetskog prvenstva što je sjajno. Mislim da je posljednju grešku napravio još u listopadu 2017. godine protiv Tottenhama, a ljudi su mi stalno govorili da on najviše griješi. Nisam iznenađen što je imao fantastičnu godinu jer znam o kakvom igraču se radi - rekao je menadžer 'redsa'.

Od tereta pustih Liverpoolovih godina bez naslova ni on ne može pobjeći, ali može se s tim teretom znati nositi i svoje nogometaše naučiti kako da se obrane od pretjeranih presija. Izgleda da mu to, barem zasad, ide - jako dobro.

Premda mu nije strano ni - žešće izgubiti živce:

Liverpool V Chelsea
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi