Obavijesti

Sport

Komentari 57

Klopp: Liverpool će osvojiti naslov prvaka u četiri godine

Klopp: Liverpool će osvojiti naslov prvaka u četiri godine
13

Privuklo me sve o čemu sam slušao i čitao, sve što sam osjećao kad sam pogledao neke jako velike utakmice Liverpoola, rekao je Klopp nakon preuzimanja Liverpoola

VIDEO

Apsolutno je sjajan osjećaj i velika čast biti ovdje. Ovo je jedan od najboljih trenutaka u mom životu, rekao je Jürgen Klopp nakon što je i službeno okončao sagu oko preuzimanja momčadi Liverpoola .

Nijemac je stavio potpis na ugovor koji će ga s klubom s Anfielda vezati do kraja sezone 2017./2018. vrijedan 20 milijuna eura. No čini se da novac i nije bio toliko presudan u njegovoj odluci da se iz Njemačke preseli na otok jer je bio fasciniran "redsima".

Pokretanje videa...

Reuters/PIXSELL 00:44

- Što me privuklo? Sve. Sve o čemu sam slušao i čitao, sve što sam osjećao kad sam pogledao neke jako velike utakmice. Volim nogomet, a intenzitet Liverpoolova načina igre jako je dobar za mene. Uvijek sam razmišljao o angažmanu u Engleskoj zbog načina i intenziteta ovdašnjeg nogometa, a Liverpool mi je bio prvi izbor. Sad imam priliku raditi ovdje i to je najbolja stvar koju sam mogao zamisliti - rekao je Klopp za službene stranice Liverpoola .

Četiri mjeseca trajao je Kloppov odmor i promišljanje o budućnosti, a onda je, odlaskom Brendana Rodgersa , stigla ponuda koju nije mogao odbiti.

- Nije to bila jako teška odluka. Završio mi je mandat u Borussiji Dortmund prije četiri mjeseca i razmišljao sam o tome što želim u budućnosti. Morao sam promisliti o svim stvarima koje su se dogodile u zadnjih 15 godina, ali četveromjesečnog odmora bilo mi je dosta. Vlasnici imaju san, i ja imam san pa nisu morali puno toga reći kako bih došao ovdje.

Na konferenciji za novinare u petak Klopp se, uspoređujući nadimak Joséa Mourinha Posebni, sebe nazvao - Normalnim.

"Redsi" se nakon osam kola Premiershipa nalaze u nezahvalnoj poziciji: na desetom su mjestu s 12 bodova. No vodeći Manchester City bježi svega šest bodova. Što očekivati od ove sezone, pitanje je koje se nameće svim prijateljima Liverpoola. A i Kloppu, naravno.

- Moram razgovarati s navijačima i onomu što očekuju jer očekivanja mogu biti jako velik problem, to je kao ruksak od 20 kilograma s kojim nije lako trčati. Moramo promijeniti način razmišljanja od onih koji sumnjaju do onih koji vjeruju. Sada.

- Molim vas, dajte nam vremena da radimo na planu osvajanja naslova. Budite strpljivi, ne kažem da ćete morati čekati 20 godina, ali u četiri godine nadam se da ćemo osvojiti jednu titulu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu