Obavijesti

Sport

Komentari 3

Klopp najavio nasljednika: 'Htio bih da baš on dođe u Liverpool'

Klopp najavio nasljednika: 'Htio bih da baš on dođe u Liverpool'

Njegov tim je brz, tako dobro usklađen, odmah je stavio svoj pečat. Nitko ne zna je li to način na koji on uvijek želi igrati ili je to način na koji igra konkretno ova njegova momčad, rekao je njemački strateg

VIDEO

Jurgen Klopp nakon devet godina odlazi iz Liverpoola. Došlo je do zasićenja i njemački stručnjak s Anfielda ide na prijeko potrebni odmor, ne u drugi klub.

Psihički ga je iscrpio pritisak vođenja kluba Liverpoolove veličine i značaja stoga će mu odmor dobro doći.

POGLEDAJTE VIDEO: Klopp najavio odlazak

Pokretanje videa...

Šok u Engleskoj: Klopp odlazi iz Liverpoola na kraju sezone! 02:11

Anfield se odmah na idućoj utakmici od objave oprostio, a Klopp je, zatim, najavio i koga bi volio vidjeti kao svoju zamjenu.

- Xabi radi nevjerojatan posao. Da ste me prije osam tjedana pitali o Xabiju Alonsu, rekao bih: "O moj Bože". Dinosauri - Ancelotti, Mourinho, Guardiola, ja - za 20 godina više nećemo raditi. OK, možda Mourinho hoće. Sljedeća generacija trenera je već tu i rekao bih da se Xabi u njoj ističe. Bivši igrač svjetske klase, a nogomet kojeg igra, način na koji postavlja momčad, transferi koje je napravio, to je apsolutno iznimno. Radio sam dugo u Bundesligi i to je super impresivno. Ne samo zbroj bodova nego i način na koji igraju. On u Leverkusenu radi poseban posao, pogotovo s obzirom na kratko vrijeme koje je proveo i da je riječ je o mladoj momčadi. Leverkusen ima vrlo dobre šanse osvojiti prvenstvo, kup, a jedni su i od favorita u Europskoj liji. Stvarno ludo - rekao je Klopp pa dodao:

Bundesliga - Bayer Leverkusen v Bayern Munich

Xabi Alonso je favorit

- Njegov tim je brz, tako dobro usklađen, odmah je stavio svoj pečat. Nitko ne zna je li to način na koji on uvijek želi igrati ili je to način na koji igra konkretno ova njegova momčad. On nije dovoljno dugo u poslu da to možemo reći, ali očito je trenerski dio izuzetan. To je jasno.

Inače, Xabi Alonso i jest najveći favorit za novog menadžera Liverpoola naredne sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.