Obavijesti

Sport

Komentari 23

Klopp se predao: City je prejak za sve, prvenstvo je već gotovo

Klopp se predao: City je prejak za sve, prvenstvo je već gotovo
1

Jürgen Klopp ne zna za poraz u ogledima s Pochettinovim Tottenhamom, a nahvalio je - Maribor!? Momčad kojoj je utrpao sedmicu, ali i rekao da je Premiership - gotov

VIDEO

U posljednjoj utakmici 9. kola Premier lige, Liverpool gostuje na Wembleyju kod Tottenhama (nedjelja, 17). 

Jürgen Klopp utakmicu je najavio u pomalo defetističkom tonu proglasivši utrku za naslov već gotovom, a kao jedinu ambiciju svoje momčadi naveo igranje dobrog nogometa i kreiranje trenutaka za pamćenje.

Zanimljivo je kako je prije gotovo točno dvije godine Nijemac preuzeo Liverpool, a prva utakmica bila mu je upravo protiv Tottenhama. Susret je završio bez golova, a sada obje momčadi u utakmicu ulaze s imperativom pobjede ako žele ostati u utrci za pozicijama koje vode u Ligu prvaka.

Što se utrke za naslovom tiče, ona je prema riječima Kloppa već završena, a posebno se to odnosi na Liverpool koji za vodećim Manchester Cityjem zaostaje velikih 12 bodova.

- Ako me pitate je li utrka za naslovom prvaka već završena, rekao bih da je City prejak i da je uvjerljivo najjača momčad lige, što potvrđuje stanje na ljestvici. Možda je utrka stvarno već gotova... Usprkos tome, i dalje imamo za što igrati. Osjetno smo se poboljšali u usporedbi s prošlom sezonom, što nažalost zasad rezultati ne potvrđuju - priča Klopp te nastavlja:

- Naš sljedeći korak je daljnje poboljšanje i konstantnost u igri. Vjerujem da će to biti dovoljno za dobru sezonu. Ne osjećamo pritisak jer znamo da jedan rezultat ništa neće promijeniti u našoj viziji.

Jürgen Klopp ne zna za poraz u ogledima s Pochettinovim Tottenhamom, ali je svjestan da na Wembleyju neće biti lako:

- U Londonu protiv Tottenhama uvijek odigramo na visokoj razini, posebno smo dobri bili na posljednjem gostovanju u kojem je Tottenham s puno sreće izjednačio na 1-1. Od mog dolaska u Englesku bilo mi je jasno da se radi o tehnički potkovanoj momčadi. Imaju odličnog trenera i vidim ih kao kandidate za naslov, kao i prošlih godina.

Trener Liverpoola osvrnuo se i na visoku pobjedu protiv Maribora (7-0).

- U tu pobjedu ugrađeno je sve što želim vidjeti kod svoje momčadi, bila je to zaista bitna utakmica za nas, iako mnogi omalovažavaju našu pobjedu govoreći da je ona preslika kvalitete Maribora. Ne bih se s time složio, vidjet ćete ih u njiihovim idućim utakmicama!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica