Obavijesti

Sport

Komentari 2

''Klub mi je poslao vagu, trener i nutricionist zovu svaki dan...''

''Klub mi je poslao vagu, trener i nutricionist zovu svaki dan...''
7

''U cijeloj ovoj priči oko korone odgoda Eura je jedina za mene osobno dobra vijest. Dobio sam još godinu dana za dokazivanje, da se nametnem izborniku dobrim igrama u Lilleu...'' - kaže Bradarić.

VIDEO

Razlika u pristupu problemu oko pandemije korona virusa otkriva i razliku između klubova, neki su igračima prepustili da brinu o sebi i svojoj formi, dok su se oni najveći i najbolji pobrinuli o svakom detalju. Jeda od takvih klubova je i francuski Lille, u kome igra naš Domagoj Bradarić.
- Čim je postalo jasno da će se obustaviti treninzi i utakmice, iz kluba su mi rekli da otputujem kući. U Split sam tako stigao još 15. ožujka, a par dana kasnije poštom mi je stigla – vaga. Jednostavno, iz kluba ništa ne žele prepustiti slučaju, svim igračima poslali su iste vage da ne bi bilo razlike u mjerenjima. Svaki dan se moram vagati, svaki dan me video pozivom nazivaju nutricionistkinja i treneri, provjeravaju što jedem, kako i koliko treniram...

Champions League - Group H - Lille v Valencia

Bradarić je samoizolaciju odradio blizu stana u kome mu živi obitelj, mama mu je dostavljala hranu, i tih 14 dana je prošlo relativno glatko.
- Svako jutro sam trenirao, popodne bih nakon ručka pogledao neku seriju ili film... Pred kraj me uhvatila mala kriza, bilo mi je dosadno, ali čim sam se preselio kod svojih kući sve je bilo lakše. Već mjesec dana odrađujem individualne treninge s privatnim trenerom Ivom Katušićem, osjećam se jako dobro i čekam odluku kluba što će biti daje.

Prvenstvo Francuske je prekinuto, čekaju se samo odluke tko će u Europu i tko će ispasti iz lige.
- Žao mi je što smo ostali na korak do kvalifikacija za Ligu prvaka, ostali smo kratki za jedan bod iza Rennaisa, a prvenstvo je prekinuto baš kad smo bili u dobroj formi i kad smo hvatali priključak... Kako sada stvari stoje novo prvenstvo bi trebalo početi 24. kolovoza, čekam odluku kluba kad ću se morati pojaviti na treninzima, a do tada treniram normalno u Splitu.

Zagreb: Dinamo i Hajduk susreli se u 18. kolu HR Prve lige

Domagoj je iz Hajduka u Lille prešao prije godinu dana i zadovoljna je onim što je pokazao u prvoj sezoni u inozemstvu.
- Da nisam očekivao da ću igrati i uspjeti izboriti mjesto u momčadi, ne bih ni otišao iz Hajduka. Imao sam određena očekivanja i ispunio sam ih. Naravno, moglo je i bolje, ali prva je sezona, i ja sam jako zadovoljan. Cijelu karijeru proveo sam u Hajduku, doživio sam puno toga što se vani ne može doživjeti i to me pripremilo za ovaj nivo. Hajduk je veliki klub i svaki igrač koji prođe kroz Hajduk može reći da je spreman za inozemstvo – kaže Domagoj i pojašnjava:

- Svi treneri s kojima sam radio od malena su me tehnički jako dobro potkovali, što se tiče znanja i spremnosti, tu nije bilo problema, sada je sve na meni, da donosim prave odluke u pravo vrijeme i da se što prije uklopim u svaki zahtjev novih trenera. Osobno nikad nisam imao ni tremu niti me bio strah, dobro sam se i brzo uklopio i moram biti zadovoljan.

Bez obzira što je tek stigao u Lille, već ove zime se pričalo o mogućem transferu u Italiju.
- Lazio i Napoli htjeli su Soumarea i mene, ali sve je ostalo na pričama i razgovorima. Vidjet ćemo što će biti, naravno da mi godi interes drugih klubova, no ja sam zadovoljan i u Lilleu, ništa neću izgubiti ako ostanem još jednu sezonu i steknem još malo iskustva. Lille je sjajno posložen klub, imaju plan za svakog mladog igrača i da ostanem tamo cijelu karijeru ništa mi ne bi nedostajalo, ipak je to jedan od Top tri francuska kluba.

Prijateljska utakmica između mladih reprezentacija Hrvatske i Ujedinjenih Arapskih Emirata

Bradarić je budućnost hrvatske reprezentacije, pogotovo zbog toga što igra na deficitarnoj poziciji lijevog beka. Nadao sa pozivu izbornika Dalića na pripreme za Euro, no Euro je odgođen za godinu dana...
- U cijeloj ovoj priči oko korone to je jedina za mene osobno dobra vijest. Dobio sam još godinu dana za dokazivanje, da se nametnem izborniku dobrim igrama. Odigrao sam 24 utakmice za Lille, još jedna dobra sezona sigurno će pomoći mom razvoju i sazrijevanju – zaključio je Bradarić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica