Obavijesti

Sport

Komentari 118

Koeman se već pomirio s ispadanjem: Neću vas lagati...

Koeman se već pomirio s ispadanjem: Neću vas lagati...

Pokazali su da su kompletniji od nas. To moramo prihvatiti i napredovati. Znamo da se ovo može dogoditi jer igramo protiv sjajne momčadi, fizički jake, iskusne... Po mnogim stvarima su ispred nas, kazao je trener Barcelone Ronald Koeman

VIDEO

Liga prvaka bila je možda zadnja prilika za Barcelonu da zadrži Lionela Messija. Iako, ni to ne bi bila garancija da će Argentinac ostati na Camp Nouu i dogodine, a nakon što je PSG s 4-1 razbio Katalonce u njihovom dvorištu i bacio ih na rub ispadanja, šanse za Messijev ostanak još su manje.

Hattrick Mbappea za prednost PSG-a u uzvratu: Uništili Barcu!
Hattrick Mbappea za prednost PSG-a u uzvratu: Uništili Barcu!

- Sigurno je da rezultat ne pokazuje koliko su bili superiorni. Oni su bili efikasni. U prvom poluvremenu situacija je bila više ujednačena. Kod našeg vodstva 1-0 imali smo šansu Dembelea. U drugom poluvremenu imali smo defenzivne probleme. Oni su pokazali da su fizički jači od nas. Kada povedeš, a oni brzo izjednače, to je uvijek problem. Nismo se dobro branili. Moramo priznati da su bili superiorni u drugom poluvremenu. Pokazali su da su kompletniji od nas. To moramo prihvatiti i napredovati. Znamo da se ovo može dogoditi jer igramo protiv sjajne momčadi, fizički jake, iskusne... Po mnogim stvarima su ispred nas - kazao je trener Barcelone Ronald Koeman kojemu je već otprilike sve jasno.

Champions League - Round of 16 First Leg - FC Barcelona v Paris St Germain

- Ne mogu vas lagati, ovaj rezultat ne daje puno opcija. Ova utakmica je pokazala da nam nedostaju neke stvari da budemo na najboljoj razini.

Malo drugačijeg promišljanja i optimizma bio je Antoine Griezmann.

- Ovakvi protivnici nas trebaju natjerati da budemo savršeni, da budemo na vrhuncu, a to nismo bili. Ovo nije slika koju želimo dati. Želimo raditi do zadnje sekunde i vidjeti. Ovo je bila loša utakmica. Moramo raditi, napredovati i nastaviti. Idemo u Pariz probati izboriti prolaz. Ne idemo tamo u šetnju.

Champions League - Round of 16 First Leg - FC Barcelona v Paris St Germain

Mauricio Pochettino nije, pak, pao u euforiju niti je stavio točku na i ovog sudara.

- Ovo je samo jedna utakmica. Ogromno poštovanje za povijest kluba poput Barcelone i za igrače koji su veliki prvaci. Nekada je nogomet ovakav, bude na vašoj strani ili ne. U uzvratu moramo pokazati da smo vrijedni plasmana u sljedeću fazu. Mbappé je sjajan nogometaš i to je pokazao ovdje. Pokazao je predanost i u defenzivnim zadacima. Pokazao je veliki trud i pored toga što je dao tri gola koja su briljantna. Nekada se utakmice okrenu ovako. Bili smo vrlo efikasni iako smo zaslužili da pobijedimo. Dvomeč će biti odlučen u Parizu. Moramo igrati s istim intenzitetom i od prve minute trebamo ići na pobjedu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...