Obavijesti

Sport

Komentari 25

Koemanu otkaz visi nad glavom

Koemanu otkaz visi nad glavom

Ako Nizozemac želi izbjeći otkaz, osvajanje Kupa kralja bio bi ogroman pozitivan korak prema cilju. Ipak, poraz bi mu značajno naštetio, piše španjolska Marca uoči današnjeg finala Kupa kralja s Athletic Bilbaom

VIDEO

Trener Barcelone Ronald Koeman borio se s prisutnim novinarima na press konferenciji u petak uoči subotnjeg okršaja u finalu Kupa kralja protiv Athletic Bilbaa (21:30 sati, Arena Sport 3).

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčanje Luisa Suareza

Pokretanje videa...

Vjenčanje Luisa Suareza 01:51

Koeman je hvatajući dah pravdao rezultate i omjer otkako je stigao u Barcelonu istaknuvši da je smiješno i apsurdno što uopće mora odgovarati na pitanja o budućnosti na klupi. No, unatoč vlastitim uvjerenjima činjenica je da je Barcelona izgubila El Clasico (2-1), da je ispala iz Lige prvaka, da se nalazi na tek trećem mjestu iza Atletica i Reala i da bi cjelokupni dojam mogao biti puno bolji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
La Liga Santander - FC Barcelona v SD Huesca

Stoga se u Španjolskoj krenulo šuškati o mogućem otkazu, a Koeman je stao braniti dostojanstvo. Zaključak konferencije i novinarskog mijenja bio je da bi finale Kupa kralja protiv Athletica moglo biti ključno za budućnost Nizozemca.

Pobjeda je imperativ i premda još itekako postoje šanse za naslov u La Ligi, osvajanje prvog ovosezonskog trofeja donekle bi smirilo strasti.

- Ako Koeman želi izbjeći otkaz, osvajanje Kupa kralja bio bi ogroman pozitivan korak prema cilju. Ipak, poraz bi mu značajno naštetio unatoč tome što ističe kako ima punu podršku Barceloninog predsjednika Joana Laporte - piše Marca.

La Liga Santander - Real Madrid v Barcelona

Mnogo navijača stalo je na njegovu stranu, isto toliko je i protiv Nizozemca, no u cijeloj priči mogla bi presuditi činjenica da je Koeman bio odabir bivšeg predsjednika Josepa Marie Bartomeua, koji je nedavno otišao nakon što je Laporta izabran za novog predsjednika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener