Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Kokice' gostuju kod branitelja titule: Borit ćemo se do kraja

'Kokice' gostuju kod branitelja titule: Borit ćemo se do kraja
1

Rukometašice Podravka Vegete u subotu gostuju kod mađarskog Siofoka u trećem kolu EHF kupa nakon dvije pobjede u prva dva kola. Autsajderice su, ali ne misle se lako predati

VIDEO

Pred odlazak na utakmicu 3. kola Kupa EHF-a u Mađarsku, gdje rukometašice Podravka Vegeta čeka branitelja naslova Siofók, u četvrtak je u Koprivnici održana konferencija za medije.

O susretu koji se igra u subotu, 18. siječnja, s početkom u 17 sati, o ovom teškom gostovanju uz trenera Zlatka Saračevića govorile su golmanica Jovana Risović i Lea Franušić.

Pokretanje videa...

01:25

Trener Zlatko Saračević o stanju u ekipi te o tome što Podravka Vegetu očekuje u Mađarskoj:

- Idemo u Siófok gdje nas očekuje jedna od najboljih ekipa u Europi. Nemaju dugu povijest niti priču, no radi se o ekipi koja ulaže mnogo. Imaju deset stranih igračica i to vrhunske kvalitete. Andreja Penezić Kobetić, Katarina Ježić, Nerea Pena te još nekoliko strankinja koje su stasale u najjačim ligama u Europi. Očekuje nas teška utakmica, no naš cilj se zna. Želimo osvojiti osam bodova u EHF Kupu te ostvariti plasman dalje u četvrtfinale. Pred nama su još četiri utakmice da to postignemo.

Utakmica će se igrati u manjoj dvorani koja će po svemu sudeći biti ispunjena poput košnice, te rukometašice iz Koprivnice očekuje paklena atmosfera.

- Nakon dvije pobjede u dva susreta imamo dosta samopouzdanja, no mjesta euforiji nema. Znamo kolike su naše mogućnost i igrat ćemo u skladu s njima. Ekipa Siófoka je iskusna i kvalitetna, a posljednjih su godina doveli velika imena te imaju konstantu igranja europskih natjecanja. Mi ćemo igrati kao i do sada, popravit ćemo neke mane u našoj igri i mislim da se možemo nositi s Mađaricama. Nama nije problem igrati pred paklenom atmosferom. Štoviše nama to i odgovara jer smo na to naučene u Koprivnici - kaže golmanica Podravke Jovana Risović.

Jedna od mlađih igračica koje dolaze i od koje se u skorije vrijeme očekuje da proradi njezina ljevica, Lea Franušić, koja je duže vrijeme bila ozlijeđena, bila je u svojoj najavi susreta jako kratka: 

- Atmosfera u ekipi je pozitivna, dvije pobjede digle su raspoloženje. No, ne smijemo ostati na tome. U Mađarskoj nas čeka teška i zahtjevna utakmica, a mi ćemo dati sve od sebe i boriti se do kraja - najavljuje 20-godišnja Lea.

Utakmica je u izravnom prijenosu na HRT 2 s početkom u 16:55 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome