Obavijesti

Sport

Komentari 20

'Koliko bih ja dobio godina da sam pogodio sutkinju u grlo?'

'Koliko bih ja dobio godina da sam pogodio sutkinju u grlo?'

Zbog ovog incidenta organizatori su Đokovića odmah izbacili iz osmine finala te će biti kažnjen novčano kažnjen, a vjerujemo da je to rastužilo Kyrgiosa koji bi jako volio kada bi Đoković bio izbačen na neko vrijeme...

VIDEO

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković sinoć je šokantno izbačen s US Opena jer je lopticom pogodio linijsku sutkinju u vrat tijekom meča protiv Španjolca Carrena Buste (1. set 6-5). Naravno, kao zločesti dečko tenisa i i čovjek koji jedva čeka da netko od drugih tenisača napravi krivi korak da se može naslađivati, a posebno Đoković, opet se javio.

Pokretanje videa...

Novak Đoković pozitivan je na koronu 01:06

Pretpostavljate, riječ je o Nicku Kyrgiosu. Australac je jedan od najvećih Đokovićevih kritičara, a sve je počelo nakon Adria Toura gdje je nekoliko osoba bilo pozitivno na korona virus, a među njima i srpski tenisač. Kyrgios je napao Novaka da je bezobziran i neodgovoran jer je uopće organizirao turnir tijekom pandemije, a ovaj put mu je trebalo svega nekoliko sati da se opet javi. 

Tennis: US OPEN

- Zamijenite mene i Jokera u ovom incidentu. Slučajno pogađanje skupljača lopte u grlo. Koliko godina bih dobio zabranu? 5, 10 ili 20 godina.

Zbog ovog incidenta organizatori su Đokovića odmah izbacili iz osmine finala te će biti kažnjen novčano kažnjen s onoliko koliko je osvojio na turniru uz moguće dodatne kazne s obzirom na prekršaj koji je počinio te će izgubiti sve bodove koje je osvojio na turniru. Vjerujemo da je to jako rastužilo Kyrgiosa koji bi jako volio kada bi ta kazna bila ne samo novčana...

Davis Cup Finals

Bilo je jasno da to Novak nije namjerno napravio i odmah se otišao ispričati sutkinji, no bilo je kasno. Počela se gušiti nakon udarca u grlo, a na kraju su je odvezli u bolnicu što je na kraju i presudilo tome da ga organizatori izbace.

Tennis: US OPEN

Naravno, odmah se razbuktao teniski svijet gdje jedna strana brani Đokovića, a druga osuđuje njegov čin i smatra da treba biti žešće kažnjen.

- Nisam siguran da je fer. On je čisto udario lopticu, mogao je tako pogoditi i nekoga tko skuplja loptice. Nije udario jako tu lopticu, a pravilo u takvoj situaciji je diskvalifikacija. Da je bilo 20 tisuća navijača i da se ovo dogodilo, da bilo bi zvižduka iz publike. Onda bi bilo pitanje što bi se dogodilo. Ta loptica je putovala i pogodila linijsku sutkinju u nezgodno mjesto. Nikad nisam vidio ovako dramatičnu situaciju u životu - rekao je legendarni Šveđanin Mats Wilander koji ga je branio.

- Nitko u svijetu sporta u 2020. nije veći idiot od Novaka Đokovića - napisao je na Twitteru kanadski novinar Sid Seixeiro.

Tennis: US OPEN

Britanski tenisač Tin Henman (Da, onaj kojeg je Ivanišević pobijedio na Wimbledonu) je jedan od rijetkih igrača koji je izbačen s Grand Slama na sličan način kao i Đoković.

- On je 1995. godine na Wimbledonu bio upleten u sličan incident pa je na kraju izbačen. - Nije ciljao sutkinju, ali je udario lopticu. Morate biti odgovorni za svoje postupke - kazao je Henman.

Srpski tenisač je bio uvjerljivi favorit za osvajanje US open, ali zbog jednog slučajnog udarca ćemo nakon jako dugo vremena dobiti Grand Slam pobjednika koji nije iz trojca Đoković, Federer, Nadal. Velika prilika otvorila se i za hrvatskog tenisača Bornu Ćorića koji se probio do četvrtfinala, a Đokovićevim izbacivanjem mu se otvorio put prema finalu. U četvrtfinalu će igrati protiv Alexandera Zvereva.

Novak je glavna tema svih medija, a tako će biti i u nekoliko narednih dana. Ipak je riječ o jednom od najvećih tenisača u povijesti, no na US Openu su pravila jasna i Đoković je morao biti izbačen.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska