Obavijesti

Sport

Komentari 5

Konjuh pomela Amerikanku i plasirala se u četvrtfinale...

Konjuh pomela Amerikanku i plasirala se u četvrtfinale...

Anina suparnica u četvrtfinalu bit će Kineskinja Shuai Zhang (WTA - 51.) koja je iznenadila treću nositeljicu i pobjednicu ovog turnira iz 2017. Amerikanku Madison Keys (WTA - 26.) sa 7-5, 7-6 (5)

VIDEO

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh (WTA - 116.) igrat će u četvrtfinalu WTA 500 turnira u američkom San Joseu, gdje je u meču drugog kola odličnom igrom svladala Amerikanku Alison Riske (WTA - 37.) sa 6-1, 6-4 za samo 73 minute.

Konjuh je protiv pete nositeljice od 1-1 u prvom setu nanizala pet gemova i izgubila svega tri poena servirajući u prvoj dionici. U drugom setu je 23-godišnja Dubrovčanka odlučujući 'break' napravila u trećem gemu, a u šestom je spasila jedine dvije break-lopte (15-40) koje je Riske imala u meču.

French Open

Za svoju 31. pobjedu u ovoj sezoni (31-16) Konjuh je iskoristila drugu meč-loptu u desetom gemu drugog seta i tako stigla do svog prvog četvrtfinala na turniru WTA 500 kategorije od kolovoza 2017., kad je bila četvrtfinalistica na istom natjecanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bila je to druga pobjeda Konjuh nad Riske u njihovom trećem međusobnom dvoboju.

French Open

Anina suparnica u četvrtfinalu bit će Kineskinja Shuai Zhang (WTA - 51.) koja je iznenadila treću nositeljicu i pobjednicu ovog turnira iz 2017. Amerikanku Madison Keys (WTA - 26.) sa 7-5, 7-6 (5).

Konjuh je ostala jedina hrvatska predstavnica u San Joseu, jer je u drugom kolu zaustavljena Petra Martić (WTA - 33.). Šestu nositeljicu je svladala Poljakinja Magda Linette (WTA - 45.) sa 7-5, 7-6 (5). To je bila treća pobjeda Poljakinje u isto toliko mečeva s Martić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...