Obavijesti

Sport

Komentari 80

Kopić je već podigao Dinamo, polako postaje prvi favorit za klupu i za proljetni dio sezone...

Kopić je već podigao Dinamo, polako postaje prvi favorit za klupu i za proljetni dio sezone...
4

Privremeni trener je stabilizirao obranu, Dinamo tri utakmice u nizu nije primio gol, a čelnike kluba posebno veseli povratak velikog zajedništva koje su igrači u ovom periodu pokazali na travnjaku...

VIDEO

Dinamo je uspješno prošao i Pulu, Željko Kopić upisao treću pobjedu na klupi hrvatskog prvaka. I to su, za sve navijače Dinama, najvažniji detalji nevjerojatne utakmice s Aldo Drosine. A u Puli je bilo "svega i svačega", puno detalja koje još nismo vidjeli na hrvatskim nogometnim terenima.

Pokretanje videa...

Reakcija Željka Kopića na ždrijeb EL 10:23

Željko Kopić opet je, po treći put u nizu otkako je zasjeo na klupu Dinama, svoju momčad postavio u 3-5-2 formaciju. I to je u prvih 45 minuta izgledalo dosta dobro, Dinamo je bio uvjerljiv, u tom periodu mogao imati i veću rezultatsku prednost od 1-0. Stoperi su igrali visoko, presing "modrih" je funkcionirao, u sredini su se razigrali Ivanušec i Gojak.

Nastavak susreta više nije bio toliko dominantan, odrađena zamjena (Petković za Andrića) nije urodila plodom, pa se Dinamo više okrenuo čuvanju svoje prednosti, izostali su kontinuirani napadi prema vratima Lučića. No, koga briga, Zagrepčani su dohvatili sva tri boda, a cijeli fokus poslije utakmice ionako je usmjeren prema Petkovićevom izvođenju penala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svaka strana ima svoje viđenje tog detalja, u Maksimiru (neslužbeno) nas uvjeravaju kako Petković niti u jednom trenutku nije potpuno zastao, već kako se cijelo vrijeme njegovo tijelo kretalo prema naprijed. Dapače, "modrima" smeta i činjenica kako je pričuvni golman Istre Collao prijevremeno (još i prije samog udarca Petkovića) napustio gol-liniju, pa da se i taj penal morao ponavljati. No, vidjet ćemo što će o svemu donijeti sudački pravorijek.

Momčad Dinama vratila se u Zagreb nakon pobjede nad West Hamom u Londonu

Zanimljivo, Željko Kopić uspio je u kratkom mandatu stabilizirati obranu, Dinamo treću utakmicu (West Ham, Slaven Belupo, Istra) u nizu nije primio gol, u tim dvobojima suparnike su praktički ostavili bez većih prigoda. I to veseli, to je dobra stvar za sve navijače "modrih". U Puli smo vidjeli i veliko zajedništvo na terenu, golovi su se slavili kao da su u Maksimir donijeli naslov prvaka, cijela je klupa utrčala u teren prilikom pogotka Ristovskog, iako je sve već bilo riješeno, a gol pao u 98. minuti.

Da, Željko Kopić je donio dosta pozitive u Maksimir, a samim time i njegove dionice u klubu svakodnevno rastu. Više ne bi bilo nikakvo iznenađenje da Kopić ostane na klupi Dinama i na proljeće, pogotovo ako njegove trupe bez ikakvog kiksa "riješe" i Hrvatski dragovoljac. Željko Kopić radi dobro, polako postaje prvi favorit i za "službenog" trenera Dinama, iako u Maksimiru o Zoranu Zekiću i Sergeju Jakiroviću imaju jako visoko mišljenje..

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi